this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Perfekt fredag

Kategori: Inköp

Har verkligen haft en superskön dag idag! Började med en två timmar lång frukost på Biscuit där jag åt scones, drack te, läste och bara njöt av egentid med mig själv. (Måste ta mig tid till detta oftare.) Därefter blev det lite strosande på stan, lunch med en vän och till slut en helkroppsmassage. Har verkligen njutit precis hela dagen! Och ikväll står det hemmamys med pappa på schemat och det innebär sushi och massa godis så den mysiga fredagen fortsätter ett tag till. Hursomhelst, idag hittade jag äntligen ett par nya höstskor. Blev ett par svarta skinnkängor med snörning, rätt enkla i modellen men det är ju också det som gör att jag kommer kunna ha dem till allt! Ha nu en härlig fredagskväll!

Beauty news

Kategori: Inköp

Att fylla på sminkförrådet hör inte till mina roligaste utgifter, speciellt inte när flera produkter tar slut samtidigt. Men idag tog jag i alla fall tag i denna trista men ack så nödvändiga utgift, så nu har jag äntligen ny concealer, primer, puder och puderask. Slog även till på ett halsband från Zara, jag menar varför hålla i kronorna när utgifterna ändå satt fart, haha!

Höstnytt

Kategori: Inköp

Tog en vända på COS idag (Gbgbutiken är verkligen otroligt vacker) och hittade såklart massa fint! Slog till på en polo och ett par byxor men fastnade även för denna kappa i en härlig mörk fuchsia nyans, visst är den härlig! Får ta mig en rejäl funderare..

Nyfrisserad!

Kategori: Allmänt

Första dagen i gbg startade med ett besök hos frisören, klippte bort slitna toppar och färgade håret i en mer naturlig nyans som går åt mörkblont med lätt bruna inslag. Visst ser det snyggt och fräscht ut?! Nu dags för pedikyr!

Att finna ro

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på tåget mot Gbg (snart framme!) och jag måste säga att detta har varit en av mina bättre tågresor! Tåget är halvfullt vilket främst innebär lugn och ro men även att jag har två stolar för mig själv och jag kan breda ut mig och inte behöva ta hänsyn till någon annan. Jag njuter av de underbara vyerna av åkrar, vattendrag och hav i ett alldeles magnifikt skymningsljus av gult, orange, rosa och lila som sänker sig över den ljust blå himlen. I mina hörlurar spelas rogivande musik som för mig innebär Agnes Obel, Veronica Maggio och Adele. Allt detta skapar ett otroligt lugn hos mig, precis vad jag behöver och annars har så svårt att finna. Jag njuter.

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Jag är vanligtvis inte en person som använder kjol särskilt ofta men den här randiga lilla tygbiten kunde inte ens jag motstå! Kommer från H&M trend och idag matchar jag den med brogues från Zara, halvpolo från Zara och bomberjacka från Topshop.

Burberry Prorsum

Kategori: SS14

Bildkälla: style.com
 
Fick plötsligt ett enormt sug efter att bära randigt och prickigt tillsammans, knälånga smala kjolar och klassiska stickade tröjor! Och de där vita solbrillorna, hur fina!

Leo

Kategori: Dagens outfit

Dagens detalj får dessa leoprintade byxor i blått stå för! Köptes på H&M trend förra veckan och invigs idag när det vankas middag på Standvägen och sedan föreställning med Fredrik Lindström på Circus, härlig kväll det kommer bli!

Unique

Kategori: SS14

Bildkälla: style.com
 
När jag ser dessa härliga nyanser av blått och grönt och de härliga mönstrade sidenbyxorna orkar jag nästan inte vänta till nästa vår, vill ha allt nu!

3.1 Philip Lim

Kategori: SS14

Bildkälla: style.com
 
Mönster, batik och helvitt - ja tack!
 

Snart i min ägo!

Kategori: Inköp




Uniformsdags

Kategori: SS14

Vem vill inte dra på sig en skoluniformsliknande outfit när man får se detta från Ralph Lauren?! I do!

Layers

Kategori: SS14

Gillar verkligen lager på lager känslan i dessa två looks från Philosophy SS14!

Från vitt till svart

Kategori: Inspiration

Tänk att något så enkelt som svart och vitt kan va så otroligt snyggt och ge så mycket inspiration!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Har varit väldigt stressigt på jobbet idag så hann bara knäppa av denna bild. På mig har jag i alla fall min safariinspirerade skjorta från Zara som jag verkligen tror är en blivande favorit i garderoben!

Rodebjer

Kategori: SS14

Collage skapat med bilder lånade från style.com
 
Gillar verkligen färgpaletten, de luftiga tygerna och de långa längderna hos Rodebjer SS14!

Färglöst

Kategori: SS14

Collage skapat med bilder lånade från style.com
 
Det fullkomligt strömmar in bilder från SS14-visningarna i New York och det behövs ingen större analys för att inse att den svart-vita trenden verkligen håller i sig starkt även nästa vår. Det syns även forsatt mycket kostymbyxor och herrinspirerat mode, inget mig emot!

Wang

Kategori: Inspiration

Absoluta favoriten från Alexander Wang's SS14-kollektion!

Fredagens

Kategori: Dagens outfit

Idag har jag bland annat på mig nude-färgat linne och halsband från H&M Paris Show Collection, jag är så nöjd!

Paris Show Collection

Kategori: AW13

Idag släpptes H&M Paris Show Collection som alltså är den kollektion som H&M visade i Paris i våras. Fanns en hel del fint så nu ligger några av mina favoriter här hemma, visar imorgon!

Torsdag

Kategori: Dagens outfit

Idag har det verkligen varit full rulle på jobbet och jag kände mig perfekt klädd i oversize vit skjorta med upprullade ärmar (H&M trend), svarta byxor (COS) och converse, avslappnat men snyggt!

3.1

Kategori: Vill ha

Bildkälla: 3.1 Phillip Lim
 
Är sjukt sugen på dessa loafers från 3.1 Phillip Lim's SS13-kollektion som nu säljs på rea!
 

Höga skaft

Kategori: AW13

Bildkälla: Zara
 
Känner att det är dags för ett par knähöga stövlar i höst och funderar på om dessa kan vara ett alternativ. Måste dock provas först för att se om de är lagom höga i skaftet.
 

Nyhetens behag

Kategori: AW13

Bildkälla: Zara
 
Måste ta mig en närmre titt på dessa tre plagg!

Måndagsinspo

Kategori: Inspiration

Collegetröja med tryck, vadlång a-linjeformad kjol och platåsandaler, ja tack!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Hemklickat och på väg

Kategori: Inköp

För 199kr kunde jag inte motstå denna lilla skönhet och det kändes perfekt att byta ut min ljust rosa lilla väska som använts flitigt i sommar till en mer passande modell nu när hösten närmar sig.

Minnesvärd onsdag!

Kategori: Dagens outfit

På kvällen efter visningen i onsdags blev det pizza och bubbel med kollegorna för att fira vår visning och för att umgås lite innan själva festen som va planerad på Absolut Atelier. Jag körde på helsvart med pennkjol, linne och kavaj som jag bröt av med ett skärp av guld- och silverpärlor samt kilklackar i nude. Allt som allt va det en oerhört lyckad dag och kväll!