this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Önskeoutfit

Kategori: Vill ha


Fortsätter med att göra collage, men denna gång med två outfits som jag vill ha! Den vänstra outfiten känns väldigt jag, och jeansen har jag redan. Batiktröjan är bara för fin! Och hur fin är inte kavajen i den högra outfiten?!

Collage

Kategori: Inspiration


Gjorde ett litet collage av bilder som inspirerar mig just nu; krispigt vitt, pasteller, lugg, androgynt, kavajen, skinn, slarviga lockar, kostymbyxan...

Bildkälla: Stockholm Streetstyle, Jak & Jil

Genom mina glas

Kategori: Inköp


Vet att jag fortfarande inte visat upp mina inköp från Marni at H&M, men här är en av favvisarna! Allt som behövs nu är lite mer sol så kommer de åka på direkt!

Silver och rosetter

Kategori: Vill ha


Är förtjust i dessa silvriga skor från Lanvin!

MAC

Kategori: Inköp

Besökte ju MOOD igår och det fanns en del mysiga caféer och restauranger samt utomhusområden på taket men butikerna va en besvikelse i mitt tycke. Dessutom hade inte ens alla butiker öppnat, stort minus. Men nu till något annat... Köpte ett ansiktsserum och en primer från MAC igår på Åhlens. Huden känns väldigt len så än så länge är jag mycket nöjd! Dessutom fick jag bra hjälp och ett trevligt bemötande på MACs avdelning och det värdesätter jag verkligen!

Score!

Kategori: Allmänt

Hittade precis ett supermysigt café i närheten av där jag och P bor!

Njuter

Kategori: Allmänt

Dagens MOOD

Kategori: Dagens outfit

Precis avslutat min frukost på Espresso House så strax bär det av till MOOD, det senaste i shopping- och restaurangupplevelse här i Sthlm!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Såhär såg jag ut imorse när jag mötte solstrålarna, underbart! Dagen har därefter bara fortsatt i samma härliga känsla med gratis glass från GB på Medborgarplatsen samt lunch ute i solen. Underbara fredag!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Vårkänslorna är uppenbara med bara fötter i skorna!

Dagens uniform

Kategori: Dagens outfit

Idag klär jag mig i blått från Uniforms for the Dedicated.

Trötter

Kategori: Allmänt

Va på gymmet och tränade kl:07 imorse och nu ligger jag och sträcker på mig lite efter en hamburgarlunch, välbehövligt!

En dag i taget

Kategori: Allmänt

Tränade bodybalance i lördags efter ett mycket långt uppehåll och herregud vilken träningsvärk jag fick i ryggen! Låg typ helt död i soffan hela söndagen och orkade inget annat än att läsa lite modemagasin. Vet att jag lovat bilder från mina Marni-inköp men det får helt enkelt vänta någon dag till. Håll ut, om någon dag ska jag va tillbaka fullt ut här på bloggen igen!

For your eyes

Kategori: Inköp

Äntligen har jag hittat fodral till mina solglasögon!

Helglängtan

Kategori: Allmänt

Igår kväll blev det en fika och en kort runda på stan med gulliga M. Nästa gång vi ses blir det bio! Nu är jag strax på jobbet, känner mig lite seg och i stort behov av helg så känns skönt att det är fredag. Förresten, igår fick jag hem min beställning från Marni för H&M! Massor av fint som jag kommer visa er i helgen!!

Sett på stan

Kategori: Vill ha

Zara bjuder just nu på en hel del godbitar, jag fann snabbt dessa två som mina favoriter!

Härlig dag!!

Kategori: Allmänt

Har en mycket bra dag idag! Solen skiner, trevlig lunch med kollegorna och sen grönt te i solen och om mindre än 3 timmar ligger jag på massagebordet, underbart!

Gula trådar

Kategori: Inköp

Ännu ett nytt par har fått göra sällskap i min skosamling, nämligen dessa med gula snören och sulor. Om ni inte gillar trenden med klara starka färger är mitt tips att, precis som jag, plocka upp det som detaljer!

MÅSTE. HA.

Kategori: Vill ha

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Underbara vårkänslor i min härliga jacka!

Black and white

Kategori: Inköp

Idag matchar jag mina converse med nya byxor i svart och vitt med svarta revärer, lovely!

Blossom Culture

Kategori: Inköp

Nytt i läppstiftsamlingen är detta persikofärgade från MAC i färgen Blossom Culture. Ger lagom glans och en naturlig färg som känns helt rätt just nu.

Det vita spåret fortsätter...

Kategori: Inköp


Helgens inköp blev dessa vita klackar från COS. Tänker matcha dem till tighta jeans, oversized skjorta och massa smycken alternativt ankelkorta kostymbyxor, slapp tischa och skinnjacka.

Fängslande vitt

Kategori: Inspiration


Bildkälla: StockholmStreetstyle

Att styla vitt med vitt är så otroligt snyggt!! Inspirationen jag får utav denna look är enorm och jag kan verkligen inte sluta titta på bilden, den är fängslande på något vis som inte riktigt går att sätta fingret på.

Livstecken

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från jobbet så blir tyvärr inget bättre inlägg än såhär idag, är nämligen helt slut... Återkommer med nya krafter imorgon igen!

White as snow

Kategori: Inköp

I Aplace-påsen förra veckan gömde sig denna tunna långärmade och krispigt vita tröja från Samsoe Samsoe. Halsringningen är lite bredare och modellen lite slapp, perfekt i vår!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Nu beger jag mig till jobbet iklädd min nya skjorta från COS, fin va?!

Dagens detalj...

Kategori: Inköp

...får bli detta nyinköpta halsband från COS.

Oops

Kategori: Inköp


Råkade klicka hem dessa två... Får se om de är keepers eller ej, måste prova först annars åker de tillbaka!

Underbar helg!

Kategori: Allmänt

Har varit fullt upp i helgen: shopping och fika med bästa A och R, middag och brunch med älsklingen och hans vänner och nu ligger jag trött och med lite huvudvärk i soffan. Just det, shoppade loss på COS i fredags efter jobbet så har massor av nytt att visa er! Men det får bli under veckan, ha en bra kväll nu!

Förklarar härmed vår!

Kategori: Allmänt

Förstaplats trots silver

Kategori: Vill ha

Är rätt sugen på dessa sandaler från Marni for H&M. Silver till brunbrända ben, kan det bli bättre?!

Snabba tag

Kategori: Vill ha


Är sugen på ett par nya espadrillos att traska runt i till sommaren och dessa från H&M va rätt fina, eller vad säger ni? Perfekta skon att bara dra på när man snabbt vill ut i sommarvärmen!