this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Full rulle

Kategori: Allmänt

Idag fyndade jag ett riktigt snyggt halsband second hand! Tänkte jag skulle ta en bild på det och visa er men har haft fullt upp sedan jag kom innanför dörren, så bild kommer imorgon. Nu ska jag försöka slappna av en stund i soffan med ett glas iste!

Vill ha...

Kategori: Vill ha



...den där vita, ärmlösa skjortan från Acne!

A girls best friend are... pearls?!

Kategori: Inköp



ÄLSKAR min nya pärlkrage!!

Basplagg

Kategori: Inköp



Har ju glömt visa dessa två plagg jag köpte för någon vecka sedan, båda från H&M Trend.

Annorlunda...

Kategori: Vill ha



...men snygga!

Skön fredag

Kategori: Jobb

Idag har jag avnjutit en underbar helkroppsmassage och därefter gått lite på stan. Blev bland annat en oversized höstkappa från Tiger, har ju letat efter en kappa ett tag nu. Nu gäller det bara att prova den till lite olika outfits innan jag bestämmer mig helt för om den är en keeper eller ej!

Förresten, lite uppdatering om min praktik på Velour kanske skulle vara på sin plats. Jag har nu varit där i två veckor och det känns både kul och som en mycket bra erfarenhet. Jag får göra en hel del olika saker men mest består mina dagar av orderuppläggning, fakturering samt lite bokföring. Helt enkelt bra saker att kunna inför mitt kommande arbetsliv. Händer även att jag får ta hand om kläder som kommer i retur och kolla av så allt stämmer.

Två nyanser av brunt

Kategori: Vill ha



Riktigt läckra boots i brunt från Zara, vill ha!

Inspo

Kategori: Inspiration



Extremt snyggt!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

New in

Kategori: Inköp

Jakten efter kappan

Kategori: Vill ha



Jag är på jakt efter en höst/vinterkappa men har fortfarande inte hittat någon... Vill ha den rak i modellen, ev lite oversized, lite åt det maskulina hållet, inte längre än knäna, samt i en mörk färg ex. svart, marinblå eller mörkt grön. Den ovan kommer från Rodebjer och stämmer in på många av mina önskemål men den känns ändå inte riktigt klockren. Någon som har några tips??

All black

Kategori: Dagens outfit



Tog precis en ipren då jag sitter här med en fruktansvärd huvudvärk så hoppas värken försvinner snart. Hur som helst, såhär har jag i alla fall sett ut idag!

Topp: Lindex
Hatt: H&M Herr
Halsband: Lindex Affordable Luxury

Six favourites

Kategori: Vill ha



Dessa är mina sex personliga favoriter bland Zara's höstnyheter. Mest sugen är jag på den vita skjortan med gulddetaljerna på kragen, så snyggt!

Jag och Karl

Kategori: Dagens outfit



Har spenderat dagen med en cappucino i handen och bara njutit av den underbara värmen tillsammans med älsklingen!

Linne - Modekungen
Jeans - Lindex

Lovely green

Kategori: Inköp



Ett av mina senaste köp är dessa gröna lite kortare kostymliknande byxorna från H&M Trend. Färgen är dock lite skarpare i verkligheten, så dom är alltså ännu snyggare än på bilden!

Stickat och cerist

Kategori: Vill ha



Dessa två plagg från Whyred skulle jag gärna fylla på med i min höstgarderob.

Giambattista Valli

Kategori: Vill ha



Den androgyna looken är verkligen någonting som jag gillar och detta gäller inte minst skor i samma stuk. Skorna på bilderna ovan kommer från Giambattista Valli och vore perfekta till ett par lite kortare kostymbyxor med hög midja i någon av höstens heta färger. Vad sägs om brunröda? Eller kanske kornblå?

Min första dag

Kategori: Jobb

Idag var det alltså min första dag som praktikant på Velour. Dagen började med att jag kom dit och visades runt. Mest fascinerad blev jag av rummet med inspirationstyger och kläder inför AW12 där även en stor härlig inspirationboard stod längs med väggen. Tänk att jag ska få vistas i denna miljö nu under hösten, känns verkligen så rätt! Efter den lilla rundturen visade H mig lite av det jag kommer få göra under min tid på Velour, vilket bl.a består av hantering av leverantörsfakturor och orderläggning av plagg inför kommande säsong. Därefter arbetade jag på egen hand och dagens uppgift blev att lägga in ordrar för både dam och herr inför SS12. Packade även upp lite plagg som kommit i retur från butik och skrev upp style, model, colour och size. Såhär såg alltså min första dag ut, och många fler blir det!

Underbara höst

Kategori: Inköp



Fick hem denna underbara tröja från H&M Trend häromdagen och den är verkligen fantastisk på alla sätt och vis! Tyvärr framgår det inte riktigt hur fin färgen är och inte heller hur härligt materialet är, som är 100% kashmir. I vilket fall som helst är den otroligt mjuk och skön och den lilla rosetten i nacken är ju bara för söt! Kommer med glädje bära denna i höst!

Havsutsikt

Kategori: Allmänt



Blev sushi till middag idag och jag åt den på bästa sätt, på kajkanten i solen!

Läckert

Kategori: Önskeoutfit


                Byxor - Derek Lam                           Tröja - Stella Mccartney


         Pumps - Alexander Wang                               Väska - Marni

Spännande förändring

Kategori: Jobb

För ett tag sedan blev det klart att jag i höst ska göra praktik på ett klädföretag och nu tänkte jag släppa nyheten till er läsare... Praktiken startar nu på måndag och är som inköpsassistent på Velour! Känns både spännande och nervöst! Uppdateringar om hur det går för mig och vad jag kommer göra där kommer komma allt eftersom här på bloggen, så häng med mig på mitt äventyr i höst!

Obsession

Kategori: Inköp



Igår firade jag och min älskling 4 år tillsammans! Vi åt räkor och drack vitt vin och så fick jag den här underbara kornblå kavajen som kommer från H&M Trend. Ska även få Martina Bonniers nya bok Obsession när den kommer in. En härlig kväll med andra ord!

I tiden

Kategori: Inspiration



Klockren outfit bestående av klänning och väska från 3.1 Phillip Lim samt klackar från Versace. Väskan är helt perfekt i höst med sin kantiga form, så rätt!

Inspiration

Kategori: Inspiration



Två underbara inspirationsbilder! Hur snygga är inte de svarta kostymbyxorna?! Och jag bara älskar den grå oversized kavajen med dragkedjedetaljer!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Min kväll

Kategori: Dagens outfit




Ikväll blev det middag med bästa tjejgänget (samt några av våra respektive) på El Corazon, oerhört trevligt!

Skinnshorts: H&M Trend
Blus: H&M Trend
Boots: Din Sko
Väska: Marc by Marc Ja

Reptil

Kategori: Vill ha




Jag har älskat dessa gröna reptilmönstrade byxor sedan första ögonblicket och ju mer jag ser dom desto mer växer dom i mina ögon. Vill ha!!

Bildkälla: StockholmStreetstyle, Nathaliehelgerud.faksimile.no

Under solens strålar

Kategori: Allmänt



För någon timma sedan njöt jag av frukost på balkongen, helt underbart!

Magiskt

Kategori: Vill ha



Rutig skjorta från Modekungen som jag gärna skulle bära till mina nya vinröda skinnshorts från H&M. Har verkligen fastnat för kombon vinrött och marinblått. Det uppstår något magiskt när dessa två färger möts.

I lugnets tecken

Kategori: Allmänt



Tog en promenad förut och satt och beundrade lugnet vid vattnet. Borde verkligen göra det oftare.

Lördagskvällen

Kategori: Dagens outfit



Igår kom mina föräldrar över på middag och då invigde jag mina byxor från Lindex. Måste medge att jag är riktigt nöjd med det köpet!

Byxor: Lindex
Topp: H&M Trend

Något att fundera på...

Kategori: Vill ha


Visst är dessa vinröda boots fina?! Provade dom på Zara tidigare idag och blev lite smått kär! Priset är på 799 kr.

Burgundy

Kategori: Inköp



Tog en sväng på stan i förmiddags för att uträtta lite ärenden samt kolla efter dessa vinröda skinnshorts från H&M Trend. Väl inne i den första H&M-butiken fanns endast ett par kvar, men i alldeles för stor storlek. Frågade en tjej i personalen om shortsen och hon sa att de hade kommit in igår och gått åt extremt fort. Dock va en i personalen på väg upp med påfyllning så jag väntade en stund. När påfyllningen väl kom fanns det bara en i varje storlek och självklart lyckades en annan tjej roffa åt sig storlek 36 precis före mig. Typiskt. Jakten fortsatte mot nästa butik men där va de helt slut. Nu låg hoppet i den tredje, och sista butiken, som säljer Trend och jag hade verkligen turen på min sida för där hängde en ensam 36:a kvar. Så nu är de mina och jag kommer använda dom flitigt redan nu och resten av hösten! 

Nu blir det bak här, ska göra frozen cheesecake!

Perfection from Dico Copenhagen

Kategori: Vill ha



Jag ÄLSKAR svarta boots!! Och just nu är jag totalt insnöad på enkla modeller, gärna med låg klack. Helst av allt skulle jag vilja ha alla fyra modellerna ovan, men favoriterna är nog de två i mitten.

Leopard and leather

Kategori: Inspiration



Fann den här bilden på StockholmStreetstyle och jag tycker att den är så otroligt inspirerande så den fick hamna i min inspirationsmapp på datorn!

Bildkälla: StockholmStreestyle

Just nu...

Kategori: Allmänt

Alexander Wang

Kategori: Vill ha



Alexander Wang fortsätter leverera riktigt snygga skor, och dessa skulle jag otroligt gärna vilja ha på mina fötter i höst!!

Wishes

Kategori: Önskeoutfit


                 Kappa - Topshop                             Väska - Proenza Schouler


                   Skor - ASOS                               Halsband - Kenneth Jay Lane


          Byxor - Etoile Isabel Marant                   Blus - Theyskens' Theory     

Var ett tag sedan jag gjorde en önskeoutfit så här kommer en. Måste säga att jackan från Topshop ligger högt på min önskelista då jag ju är på jakt efter en jacka i rak modell som gärna får va en mix av olika material, precis som denna.

Orange

Kategori: Inköp


Nu är denna underbara kashmirtröja från H&M hemklickad!