this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Läckra detaljer!

Kategori: Inspiration

Grunge

Kategori: Inspiration

Collage skapat med bilder lånade från Topshop
 
Insåg precis att det va alldeles för länge sedan jag var på Topshop och kikade, finns ju massor av fint i online shopen just nu. Hade gärna förgyllt min garderob med dessa fem finingar!

Thakoon Addition

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
 
Det är verkligen otroligt inspirerande att surfa runt på style.com och frossa bland visningar och kommande kollektioner och jag hittar alltid massa som sparas ner i min inspirationsmapp på datorn. Denna gång fastande jag för en hel del från Thakoon Addition; vida byxben, sandaler, skira material som blandas stickat, collegetröjan, enkla mönster och såklart den underbara färgskalan med mycket krämfärgat, nude, korall och svart, lovely!

Glimmering

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Va bara tvungen att slänga upp en av mina favoritlooks från Gucci's resort kollektion 2014! Har några till favoriter så kanske sätter ihop ett itet collage med dem sen, så kika in igen!

Tisdagens

Kategori: Dagens outfit

De nya conversen fick åka på redan idag tillsammans med vida byxor från H&M Trend, topp från Samsoe Samsoe och kappa från Carin Wester. Matchar det hela med knalligt rosa läppar, en av mina absoluta favoritfärger denna vår!

New in!

Kategori: Inköp

Har ett par mycket väl använda vita converse i skinn hemma men kände att jag saknade ett par i tyg, så idag slog jag äntligen till! Självklart blev det ett par vita, men nästa gång blir det nog ett par svarta eller marinblå.

Comfort

Kategori: Dagens outfit

Ibland både är det måndag och känns som måndag och då kan en bekväm outfit va det bästa alternativet. Så idag åkte favvo-jeansen på tillsammans med ett par gamla keds på fötterna.

Mönster och färg

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Jag inspireras ofta av rätt enkla outfits, dvs sobra färgskalor och enkla snitt vilket också reflekteras mycket i min egen stil men emellanåt dras jag till starkare färger och mönster. Kunde därför inte låta bli att inspireras av denna bild från Clover Canyon's resort kollektion!

Dragkedjor

Kategori: Dagens outfit

Har ju glömt att visa er dessa skor jag knatade omkring i häromdagen, kommer från Weekday och köptes i höstas om jag inte minns fel. Nu blir det strax läggdags, helt slut efter en heldag på stan! Fick i alla fall köpt min outfit jag ska ha på ett bröllop om 2 veckor, vilken lättnad!

Onyttig fredag på G!

Kategori: Dagens outfit

Idag har jag traskat runt i blus från Matthew Williamson for Impulse, byxor från Velour och sneakers från Lacoste. Fredagsfin och fredagsslapp på en och samma gång!

Känner mig rätt slut efter denna veckan så jag och P bestämde oss precis för att köpa pizza ikväll. Inget jag äter ofta då jag verkligen försöker tänka på vad jag stoppar i mig men ibland får man unna sig, och speciellt på helgerna. Ha en fantastisk fredagskväll nu!

Sko-inspo!

Kategori: AW13

Collage skapat med bilder lånade från style.com
 
Har suttit och bläddrat igenom massor av fina skor för hösten och som alltid så är det de låga, herrinspirerade skorna som hamnar i mina mappar på datorn. Absoluta favoriten är de guldfärgade skorna från Marni, to die for!!
 
Översta raden från vänster: Marni, Giorgio Armani, Bionda Castana
Nedre raden från vänster: 3.1 Phillip Lim, Arfango, 3.1 Phillip Lim

Flared

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Någon mer än jag som bara måste köpa ett par utsvängda kostymbyxor när ni ser dessa bilder?! Skrivs upp på önskelistan direkt!

Wishlist

Kategori: Inspiration

Collage skapat med bilder lånade från & other stories
 
Om jag skulle vilja ha denna outfit? Ja tack! Det är främst trenchcoaten som lockar, gillar verkligen det långa bandet i midjan och att den är kolsvart.

Christian Dior

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Om man kikar på resortkollektionen från Christian Dior fortsätter det herrinspirerade modet även nästa vår. Detta innebär att vi kommer fortsätta se byxor med mycket volym och kavajer och ingen är mer nöjd än jag! Dessutom verker trenden med läppar målade i fuchsia hålla i sig, härligt tycker jag!

The Great Gatsby

Kategori: Dagens outfit

Idag har jag traskat runt i dessa nitade loafers och ett par blå kostymbyxor med dragsko i midjan, härlig pyjamas-känsla!

Kom för övrigt precis hem från ett biobesök, såg The Great Gatsby och den måste ni se! Extra stort plus till de fantastiska miljöerna och de otroligt vackra kläderna som är skapade av Prada.

Vida steg

Kategori: Inspiration

Bildkälla: Zara
 
Är oerhört sugen på ett par riktigt vida byxor och dessa tycker jag bockar av många av de kriterier jag har på min lista. Det är bra vidd på dem, enfärgade men med lite struktur i tyget vilket ger dem liv och i en behaglig färg! Köpa eller inte?

Enkelhet

Kategori: Inspiration

Jag fullkomligt älskar det enkla i denna outfit tillsammans med det långa, lite ostyriga, håret!

Vitt, randigt och blommigt

Kategori: Inspiration

Collage skapat med bilder lånade från Zara
 
Är väldigt inne på vitt just nu och gärna tillsammans med någon pop-färg som grönt eller blått. Även randigt och blommigt har fastnat på min näthinna, känns fräscht, somrigt, krispigt och helt enkelt snyggt!

Khaki-mania

Kategori: Inköp

Bildkälla: H&M
 
Fick syn på denna idag så kunde inte motstå utan den fick läggas till på gårdagens beställning! Tycks ha snöat in på khaki, men varför inte?! Känns fräscht och även riktigt snyggt i höst så när man tänker efter är jag bara praktisk, haha!

Färgexplosion!

Kategori: Dagens outfit

Idag gick jag verkligen all in på färg och mönster! Gröna kostymbyxor från H&M Trend, ananas-tisha från H&M Trend, randig kavaj från Carin Wester och lackskor från Vagabond.

Nu blir det jobb och sen efterlängtad helg, ha en härlig fredag!

https://cdn3.cdnme.se/2056518/6-3/pic_5195d3f5ddf2b3160f43e998.jpg" class="image">

Stripes on white

Kategori: Dagens outfit

Idag matchar jag mina jeans med randigt från Velour och vitmålade naglar i färgen Blanc från Essie, enkelt men snyggt!

The safari-look

Kategori: Inköp

Bildkälla: H&M
 
Kunde verkligen inte låta bli att klicka hem dessa plagg!! Hur snygga?!

Vill ha!

Kategori: Vill ha

Bildkälla: Zara
 
Har varit sugen på detta maffiga pärlhalsband från Zara ett tag nu och funderar på om jag kanske ska slå till! Vad tycker ni?

Diesel Black Gold

Kategori: Inspiration

 
Collage skapat med bilder lånade från style.com
 
Har börjat komma upp en del bilder från resort-kollektionerna för 2014 och jag gillar skarpt vad jag ser hos Diesel Black Gold! Mixen av det skräddade med blazers och skjortor kombinerat med det lite mer tuffa med skinn och denim är helt i min smak!

Dagens önskning!

Kategori: Vill ha

Collage skapat med bilder lånade från Zara
 

Skulle inte tacka nej till dessa sneakers från Zara. Gillar verkligen kombon av grått, vitt och svart tillsammans med de starkt gula detaljerna!

Blå tisdag

Kategori: Dagens outfit

Idag är jag i princip blå från topp till tå, bortsett från de svarta skorna. Favvo-jeansen åkte på idag igen men idag tillsammans med min nya ljusblå slappa skjorta och min kappa i navy från COS. Färgen blått va tidigare ingen jätte favorit hos mig men den har faktiskt stigit i kurs på senare tid. För hur snyggt är det inte att matcha olika blå nyanser!!

Måndagens

Kategori: Dagens outfit

Idag invigde jag alltså mina nya jeans från Zara och dem är precis så bra som jag trodde! Till detta hade jag topp från COS, jacka från H&M Trend och skor från H&M. Nu blir det middag här!

Fyra fina ting

Kategori: Inköp

 
Det var dessa fina plagg som gömde sig i min påse från Zara; ett par perfekta boyfriend-jeans i ljus denim (äntligen!!), en ljusblå slapp skjorta med trekvartsärm, en krämvit broderad slapp topp samt ett par randiga bermudashorts. Ni kommer få se alla plagg på framöver, jeansen ska jag nog ha redan imorgon!

Söndagshäng

Kategori: Allmänt

Jeans - H&M Divided, linne - J.Crew, jacka - H&M Trend.
 
Idag har jag verkligen haft en härlig dag! Jag och P började förmiddagen med ett besök på Sturebadet där vi njöt av hydromassagebad, aromarum, häng i sofforna och brunch med champagne. Sedan gjorde vi oss i ordning och hängde i Kungsträdgården och njöt av solen (och mjukglass) innan vi tog en sväng på stan. Som ni kanske ser har jag en påse från Zara i ena handen, hittade massa fint som jag får visa lite senare!

Zara

Kategori: SS13

Collage skapat med bilder lånade från Zara
 
Kikade in på Zara's online shop och hittade massor av fint, speciellt jeansen! Har ju fortfarande inte hittat de perfekta boyfriend jeansen (de från Acne skickade jag tillbaka) så ska nog ge Zara en chans till imorgon när jag ska in till stan. Hoppas jag har turen med mig då!

Päls-mania!

Kategori: Inspiration

Bildkälla: Stockholm Streetstyle, Columbine Smille
 

Är verkligen sugen på en päls till hösten och den får gärna vara gråblå likt dessa ovan! Den till vänster har precis det där fallet i pälsen jag är ute efter, är extra viktigt att den inte blir för "tovig" om ni förstår hur jag menar.

Inspo

Kategori: Inspiration

Collage skapat med bilder lånade från Stockholm Streetstyle, The Sartorialist
 
I min inspirationsmapp just nu hittar ni mycket vitt, stickat, polotröjor och pälsar. Vitt kommer ju även vara stort i höst så det är bara att bära med sig de vita plaggen från i vår in till hösten!

Insnöad

Kategori: Dagens outfit

Är just nu sjukt insnöad på ljust slitna jeans i kombination med gult, gärna åt neongult. Idag kör jag det gula i form av skosnörena på mina favvoskor!

Min dag!

Kategori: Dagens outfit

Började dagen med ett träningspass på gymmet för att sedan åka hem och byta om och bege mig ut i solen med P. Köpte med oss sushi som vi åt på en filt i en park, helt underbart!

Vad tycker ni om min ananas t-shirt förresten? Visst är den ett perfekt sommarplagg?!

Nederdelen

Kategori: Dagens outfit

Fick inte till någon helbild idag så för att ni ska få se vad jag hade på mig till den rutiga skjortan får ni nöja er med denna bild. Hade alltså mina nya byxor från Velour samt ett par gamla skor från H&M som blivit ett par favoriter hos mig! De gula snörena kan verkligen liva upp en hel outfit!

Imorgon är det röd dag och alltså en ledig dag. Jag ska ta vara på dagen genom att äta en god frukost i lugn och ro, åka och träna och sedan njuta av solen på en filt någonstans, dvs om solen kikar fram även imorgon. Håll tummarna!

Sommar i luften!

Kategori: Dagens outfit

Idag känns det lite trist att behöva sitta inne och jobba när det är så fantastiskt härligt väder ute! Men jag tänker i alla fall äta min lunch ute i solen, gäller att ta vara på de små stunderna!

På mig har jag mitt senaste tillskott från H&M, en rutig transparent skjorta som är fantastiskt skön att ha på sig en dag som denna. Matchar med mina nya svarta byxor från Velour, men de syns ju inte på bilden. Får försöka ta en bättre bild sen. Ha en härlig onsdag nu!

Dubbelt

Kategori: Vill ha

Jag är oerhört sugen på en dubbelknäppt kavaj i lite större modell, gärna med silver- eller guldknappar!

4 favoriter

Kategori: AW13

Bildkälla: Damernas Värld
 
Måste dela med mig av mina favoriter från H&M's höst! Gillar verkligen den lite sobrare färskalan med svart, navy, beige och krämvitt i fokus och när hösten kommer är det jag som drar på mig oversize polotröjor och långa rockar!

The POREfessional

Kategori: Inköp

Måste bara tipsa om the Porefessional från Benefit som jag blivit beroende av! Det är en kräm som ska minska/dölja porer och jag använder den varje dag och det bästa av allt är konsistensen, sammetslen!! Har ni några favoriter ni inte kan vara utan? Tipsa gärna!

Söndagsmys

Kategori: Allmänt

Ännu en dag av solsken och idag utnyttjar jag det till max! Har en heldag med min syster och hittills har vi strosat runt i mitt gamla område i GBG, ätit pizza på bryggan och lite senare blir det glass på ett av våra stammisställen!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Idag kör jag på mitt favvo-läppstift från MAC i färgen Pink Pigeon samt svart lite boxig kavaj och silkeslinne, båda nyinköpta från H&M Trend. Ha en härlig lördag!

New in!

Kategori: Inköp

Det var dessa två plagg som gömde sig i min påse från Velour, ett par svarta kostymliknande byxor med hög midja samt ett grått linne med snygg dragkedjedetalj. Grått är ju dessutom stort i höst så det är ju perfekt!

Friday

Kategori: Dagens outfit

Bjuder på en bild från ett något blåsigt men väldigt soligt Göteborg! Blev lunch med en kompis på Starbucks och har nu en påse från Velour i handen, vad den innehåller får ni se senare!

Fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt

Har haft en helt underbar dag! Började med ett pass på gymmet och sedan blev det ett frisörbesök, va verkligen på tiden att fräscha upp färgen så blev lite nya slingor. Eftermiddagen bestod av ett fikamaraton med olika kompisar samt ett besök på Velour och mina gamla kollegor där. Klämde även in ett besök på COS där jag provade ett par riktigt snygga jeans men tyvärr fanns dem inte i min storlek. Men allt som allt en toppendag där jag även hann njuta av den härliga solen!

Underbara sol!

Kategori: Dagens outfit

Idag njuter jag av sol, grönt gräs och mitt nyslingade hår!

1:a maj

Kategori: Dagens outfit

Har njutit av solen och denna lediga dag i pojkvännens skjorta från Our Legacy, jeans från H&M, kappa från COS och skor från Steve Madden. Har även invigt mina nya solbrillor från H&M med mörkt gröna bågar vilket är riktigt snyggt!

Ha en underbar 1:a maj allesammans!