this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Soliga dagens

Kategori: Dagens outfit

New in

Kategori: Inköp

Igår blev det en runda på stan på eftermiddagen med stopp på bl.a Topshop och COS. Vad som finns i påsarna dyker upp senare idag eller imorgon. Nu drar vi till Hyde Park, solen skiner!

Heavenly

Kategori: Resor

Efter en tidig start på dagen och några timmar på resande fot är vi nu äntligen framme på vårt hotell i London och det kunde inte va bättre! I receptionen bjöds vi på ett varmt välkomnade (bokstavligen!) i form av varsin stor VARM chocolate chip cookie! Jag kände mig lika lycklig som ett litet barn på julafton när jag tog emot min kaka med ett stort leende och samtidigt tackade receptions-killen. Det var som han läst mina tankar med denna gest då det jag behövde allra mest just i det ögonblicket var något att äta. Thank god for Doubletree by Hilton!

Yes sir!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till London!

Underbart är kort

Kategori: Allmänt

Är på väg hem från ett härligt dygn med mina kära kollegor på Dalarö. Har ätit god mat och massor av godis, druckit vin, haft musikquiz, skjutit luftgevär, spelat besserwisser, dansat, njutit av solen och såklart även jobbat! Imorgon bitti bär det av till London med P där vi bl.a ska gå och se Phantom of the Opera som för mig är väldigt speciell.

Working friday

Kategori: Allmänt

Bara anklar

Kategori: Dagens outfit

Yellow

Kategori: Inköp

Tänkte ni skulle få en närmre titt på den gula blusen jag hade på mig i lördags kväll. Transparent och med två öppningar över skuldrorna är den perfekt för kommande sommardagar!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Gillar kombon svart och blått tillsammans med ett naturligt sminkat ansikte.

New in

Kategori: Inköp

Eriks Gondolen

Kategori: Allmänt

Har precis ätit trerätters på Eriks Gondolen tillsammans med min kära P för att fira vår 1-årsdag för förlovningen! Med fantastisk utsikt över Stockholm avnjöt jag en skaldjurstoast, kalvinnanlår med dill och potatisstomp samt en fläder- och rabarbercheesecake med den godaste jordgubbsglass jag smakat!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Inviger min nya trench/kappa från COS idag, ljuvligt!

Gårkvällens

Kategori: Dagens outfit


Igår kväll va det inflyttningsfest hos S där det bjöds på bål, vin och småplock (blev lite alltför glupsk i de små chokladbollarna på pinne). Det dansades och skrattades  och jag hade sjukt kul! På mig hade jag svarta tighta byxor, en kort gul topp (ny!), brunt läderhalsband och skinnjacka.

Oops...

Kategori: Inköp

Gjorde en liten sommarbeställning från H&M innehållandes två par shorts och två bikinis. Visar bilder lite senare!

I'm in love

Kategori: Vill ha


F A N T A S T I S K skapelse från 3.1 Phillip Lim!!

Studio moisture

Kategori: Inköp

Idag köpte jag äntligen den foundation som jag testade hos MAC för ett par veckor sedan! Jag har aldrig riktigt gillat att använda foundation men den här är så lätt och precis i rätt nyans så den syns liksom inte utan jämnar bara ut huden för en naturlig bas.

Skinn på fötterna

Kategori: Dagens outfit

Äntligen inviger jag mina skor från Lindeberg!

Inspiration v.16

Kategori: Inspiration


Tunna tyger, klassiska trenchcoaten, ränder, slitna jeans, hattar, väskor i olika färgkombinationer/material, svart, slappa tröjor...

Bildkälla: Stockholm Streetstyle, The Locals.

White as snow

Kategori: Allmänt

Vilket bakslag att vakna upp till denna syn... Vart tog våren vägen?!

Page

Kategori: Dagens outfit

Såhär blev resultatet efter mitt frisörbesök! Klippte nog av dryga decimetern på längden och gjorde ljusa slingor, känns riktigt fräscht. Nu ska jag bara känna in mig i hur jag ska styla det vilket nog blir lättare när jag tvättat och fönat håret själv nästa gång.

At Toni & Guy

Kategori: Allmänt

Slingorna fixade, nu väntar klippningen...

Klippdags

Kategori: Allmänt

I eftermiddag är det ett besök hos frisören som står på schemat. Hur det blir får ni veta senare!

Dagens detalj...

Kategori: Inköp

...får bli detta korallröda nagellack (som gömde sig i mitt påskägg) tillsammans med min nya tröja från Velour, härlig kombo!

New in

Kategori: Inköp

Blev en sväng till Zara idag och kunde då inte motstå dessa jeans! Tycker att de har precis lagom mycket slitning och jeansfärgen känns mitt i prick!

Inspiration v.15

Kategori: Inspiration


Denna vecka hämtar jag inspiration från dessa bilder. Följande lägger jag lite extra på minnet; stora solbrillor, upprullade jeans, skinnväskor, trenchcoaten, enkelt hår och nitade converse.

Mjukt och skönt

Kategori: Inköp


Besöket hos Velour i Göteborg resulterade i två nya tröjor. Den stickade tröjan (ska vi kalla färgen hö?!) är otroligt mjuk och skön och kan nog bli en ny favvotröja! Letar ni efter den perfekta baströjan så kan jag rekommendera den randiga som är precis en sådan (om inte många) jag saknar i min garderob.

Uteservering

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen efter en promenad i Hagaparken med ett stopp i Koppartälten, härligt!

Gårdagens

Kategori: Dagens outfit

Sitter just nu på tåget tillbaka till Sthlm så bjuder på gårdagens jag från ett blåsigt Gbg. Har varit en trevlig påskhelg med mycket mat och godis samt en del shopping. Blusen från Zara har ni ju redan sett men blev även två inköp på Velour som jag tänkte visa er senare. Ha en fin söndag!

Och så blev den min...

Kategori: Inköp

Nyanser av blått

Kategori: Vill ha

Zara har massor av fina nyheter och jag skulle gärna bära dessa slitna jeans tillsammans med den mönstrade blusen, älskar denim tillsammans med olika blå nyanser! Och hur fint skulle det inte vara med de svarta klackarna och den lilla axelväskan med guldkedjan till?! Måste besöka Zara snarast!

Solbrillor på

Kategori: Allmänt

Kom nyss tillbaka till kontoret efter en lunch samt glass i solen med mina härliga kollegor. Det va riktigt varmt i solen och det brände till och med lite på mina ben, underbart! Och snart tar jag påskhelg!

Utifrån sett

Kategori: Allmänt

Har känt mig lite disträ på något vis under helgen... Typ som i en bubbla eller att jag sett mig själv utifrån... Svårt att förklara men därav min frånvaro. Så därför känns det extremt skönt att påskhelgen närmar sig! Blir familjehäng, påskägg och god mat, precis vad jag behöver! Nu fortsätter mötet här, spännande saker väntar i höst för Uniforms...