this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Beautiful rose

Kategori: Inköp

Ett av mina inköp på COS blev detta roséfärgade breda armband. Är väldigt inne på roséfärgat just nu, tycker det är sjukt snyggt till navy och grått! När ni får se mina andra inköp från COS kommer ni förstå mer..

Bästa dagen

Kategori: Allmänt

Gårdagen började med ett besök hos frisören med slingning och klippning (har lugg nu!) och därefter blev det lunch på moon thai med en vän. Eftermiddagen fortsatte sedan på nyöppnade COS (jättefin butik i gamla Palladiums lokaler) där det inhandlades lite nytt, bl.a några tröjor och lite accessoarer, visar senare. Kvällen avslutades hemma hos min syster med fördrink, middag, dessert och godis. En superhärlig dag helt enkelt!

Svårt att sova..

Kategori: Allmänt

Ligger vaken med hosta, snorig näsa, ont i halsen och suger på en strepsil i hopp om att lena halsen.. Slänger upp en bild från igår när jag va på väg mot Gbg, där jag nu befinner mig. Nu måste jag försöka somna om..

Sjukling

Kategori: Allmänt

Har nu jobbat hemifrån i två dagar då jag är superförkyld, matt och tung i kroppen.. Orkar knappt göra någonting men om några timmar åker jag till Gbg, vilket ska bli nice! Men tyvärr har jag tvingats ställa in min massage jag skulle gå på imorgon då jag helt enkelt inte mår bra. Känns riktigt trist då jag sett fram emot massagen i flera veckor, men jag får helt enkelt boka en ny tid i Sthlm när jag är frisk igen. Däremot står ett frisörbesök på morgondagens schema och det tänker jag inte ställa in! Vad tror ni jag ska göra?

Skönhet

Kategori: Inköp

Tänkte jag skulle tipsa er om två skönhetsprodukter som nyligen inkluderats i mina dagliga rutiner. Den ena är en BB cream från L'ORÉAL (jag använder "light skin") som är vit när du trycker ut den men som blir till en lätt foundation på huden. Krämen innehåller även små små korn som fungerar lite som en pealing i samband med insmörjningen. För sina 159kr får den tummen upp från mig!

Den andra produkten är en ansiktsspray från MAC som återfuktar huden och kan användas både på bar hud som på sminkad. Då jag nyligen köpt denna kan jag inte uttala mig än om hur väl den fungerar, men min tanke är att den är extra bra att ha i väskan när man flyger då luften är så torr. Någon av er som använt denna tidigare?

Wishes

Kategori: Vill ha

Två önskningar i form av outfits som jag gärna skulle vilja se mig själv i från COS är dessa! Och i helgen när jag ska hänga i Gbg ska jag definitivt kolla in COS nyöppnade butik där, ska bli kul att se hur den skiljer sig från Stockhoms-butiken. Någon av er som redan varit där?
 
Bildkälla: cosstores.com

Len som en barnrumpa!

Kategori: Vill ha

Åh vad jag vill ha dessa sammetslena byxor från Zara! Har inte sett dem i butik men dem ser ju himla fina ut på bild! Vad säger ni, köpa eller inte?

Ten points

Kategori: Dagens outfit

Har ju helt glömt bort att visa er mina nya sammetsbyxor och min härliga kappa i vinrött. Kappan är för mig en tio-poängare då jag älskar oversize kappor och vinrött är ju min absoluta favvofärg just nu! Vad föredrar ni i höst?

Jag lever...

Kategori: Allmänt

...har bara haft väldigt mycket på jobbet samt att jag haft svårt att hitta inspiration till inlägg. Har helt enkelt behövt en paus från bloggen, men jag är nog snart tillbaka som vanligt igen.

Fredagsmys nr.2

Kategori: Allmänt

Inte ofta man kommer iväg själv såhär så slog till på lite mer mys...

Fredagsmyser...

Kategori: Inköp

...med lite shopping och lunch alldeles för mig själv, riktigt underbart faktiskt!

Striped down

Kategori: Inspiration

Älskar byxorna!

(Gol)delicious

Kategori: Inspiration

Måste bara lägga upp denna bild från Jak&Jil, hur snygga är inte guldskorna tillsammans med de uppvikta jeansen?!

Stress, stress, stress

Kategori: Allmänt

Blev en bättre dag på jobbet idag även om jag verkligen inte hann med allt jag hade planerat, så imorgon gäller det att va sjukt effektiv! Och trots att jag egentligen vill sova ut imorgon tänker jag traska upp vid 6 för att köra ett morgonpass på gymmet innan jobbet. Tyvärr blir bloggen lite lidande denna veckan pga jobbet och i helgen står det tjejhelg på schemat, men jag ska försöka uppdatera bloggen när jag hinner..

När allt går fel

Kategori: Allmänt

H.E.R.R.E.G.U.D vilken dag. Och inte en bra sådan. Inget verkade gå min väg på jobbet idag så nu tänker jag slappa framför tv:n (har faktiskt varit på gymmet) och ladda inför imorgon som förhoppningsvis blir en bättre dag!

New in!

Kategori: Inköp

Fullkomligt älskar min nya tröja! Mjukt ullstickad och med pärldetaljer, perfekt!

Inspo

Kategori: Inspiration

Just nu inspireras jag utav denna fantastiska outfit med paljetter och gult!

Måste. Ha.

Kategori: Vill ha

 

Glitter

Kategori: Inköp

Köpte den här glittriga tröjan för ett tag sedan som känns så rätt i höst. Perfekt att dra på sig mitt i veckan för att få upp humöret!

Wishful thinking

Kategori: Vill ha

Såhär skulle jag vilja gå klädd idag! Enkel outfit som lätt kan gå från dag till kväll genom att addera ett stort halsband och byta ut väskan mot en clutch. Bootsen funkar lika bra dagtid som kvällstid i mitt tycke!
 
Byxor: Sass & Bide
Tröja: Karl
Boots: Isabel Marant
Väska: Yves Saint Laurent

Chanel

Kategori: SS13

Våren hos Chanel innehåller mycket svart och vitt, vilket känns väldigt klassiskt för Chanel, men tack vare de annorlunda formerna (stora luftiga ärmar och boxiga jackor) känns det intressant. Kollektionen innehåller även en hel del starka färgklickar så som kornblått och rosa. Gillar speciellt den mosaikliknande klänningen i blått och de stora halsbanden!
 
Bildkälla: style.com

Saint Laurent

Kategori: SS13

Läder, skräddat, paljetter och hattar, så kan man sammanfatta mina favoritlooks från Saint Laurent SS13. Känner mig plötsligt sugen på stora slokhattar!
 
Bildkälla: style.com

Over the Edge

Kategori: Inköp

Ett enkelt sätt att piffa upp en outfit är med ett härligt nagellack! Jag slog till på 3 st från Essie (favoriten!) i helgen och veckan fick börja med Over the Edge, det mörkgrå lacket med metallickinslag, snyggt!