this concerns me

Mode, inspiration och trender.

AW12

Kategori: Inspiration

Ungefär såhär tänker jag mig hösten 2012: vida byxor, stickat, oversize kappor, lösa skinnbyxor, kavajer, kostymbyxor, marint, skinndetaljer, mönster...
 
Bildkälla: Style.com, Net-a-porter, COS

Semester!

Kategori: Allmänt

Herregud vad ni måste va trötta på mitt dåliga bloggande! Har haft sjukt mycket på jobbet då jag går på semester nästa vecka och har därför fått jobba över en hel del. Hann dessutom inte helt klart idag så får göra det sista imorgon. Men sedan är det semester i tre veckor som gäller och första veckan spenderar jag på Rhodos! Ska bli fantastiskt skönt att åka iväg! Ska försöka uppdatera er under resan så gott det går, så ge inte upp om mig än :)

Önskeoutfit

Kategori: Önskeoutfit

Idag önskar jag mig denna outfit!
 
T-shirt: Raquel Allegra
Boots: Jil Sander
Jeans: Burberry London
Jacka: Maje

That hair!

Kategori: Allmänt

Carin Wester

Kategori: Inköp

Ännu en outfit, eller i alla fall en del av den, från förra vecka. Blusen är ännu ett fynd från Carin Wester och känns som ett kommande favoritplagg i garderoben.

Bekvämt OCH snyggt!

Kategori: Allmänt

Har lite olika outfits från veckan som gått som jag inte hunnit lägga upp än så tänkte att jag börjar med den första här, som jag tror är från i tisdags. Jag bara älskar den stickade tröjan som jag fyndade på Carin Wester's utförsäljning! En sådan här oversize tröja är ursnygg till ett par vida byxor, som de svarta (H&M Trend) jag har på bilden.

Trött!

Kategori: Allmänt

Är faktiskt riktigt trött på att det fortfarande inte går att logga in blogg.se appen!! Det är ju annars så smidigt att blogga därifrån under dagen och kunna lägga upp bilder. Har ju massa bilder att visa er som jag tagit, t.ex en del outfits med mina nya Carin Wester plagg som jag köpte på utförsäljningen som vi hade tillsammans med dem. Köpte två tröjor, en blus, en kappa och ett linne som jag är supernöjd med!!

Frisördags

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i frisörstolen på Toni & Guy och väntar på att bli klippt. Har redan fått mitt hår slingat och tvättat samt fått en underbar huvud/hår-massage! Blogg.se appen funkar fortfarande och därför kan jag inte lägga upp någon bild nu. Är det någon mer som har problem med att logga in på sin app? Eller är det någon som vet vad jag kan göra för att få det att funka?

Problem!

Kategori: Allmänt

Av någon anledning fungerar inte blogg.se appen sedan några dagar tillbaka, vilket gör mig tokig!! Därav min bloggfrånvaro. Någon annan som har problem med att logga in på appen?

Vitt, beige, nude

Kategori: Inspiration

Wanties

Kategori: Vill ha


Är bra sugen på den här vita stilrena skinnjackan och de vida paisleymönstrade byxorna, allt från Zara.

Premiären

Kategori: Jobb

Så va första dagen av utförsäljningen avklarad. Är sjukt trött så blir direkt hem nu och vila för imorgon drar vi igång kl:07! Kom gärna förbi då!

Fullt ös!

Kategori: Jobb

Om lite mindre än 5 tim drar vi igång utförsäljningen med Uniforms for the Dedicated och Carin Wester på Tvålpalatset!

Uniforms for the Dedicated - utförsäljning

Kategori: Jobb

Herregud vilket dåligt bloggande det varit från mig det senaste. Skyller på att jag haft fullt upp på jobbet, delvis med förberedelser inför vår utförsäljning som startar imorgon eftermiddag och som jag definitivt tycker ni ska besöka om ni har vägarna förbi Mariatorget i Stockholm. Jag hoppas vi ses där!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Idag blev det en bekväm outfit med sneakers (lacoste), svarta byxor (zara), grå topp (gina tricot), oversize kavaj (carin wester) och väska (marc by marc jacobs).

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2056518/images/2012/pic_206326525.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2056518/images/2012/pic_206326530.jpg" class="image">

10 Crosby Derek Lam

Kategori: Inspiration


Jag fullkomligt älskar mönstermixen i denna kombo!

Bildkälla: Style.com

Resort 2013

Kategori: Inspiration


Resort 2013 kollektionerna bjuder på mycket att inspireras utav och skapar även en hel del ha-begär! Favoriterna finner jag hos 3.1 Phillip Lim med sina hängslebyxor i läder (jag skulle kunna döda för dessa!) samt den vita mönstrade outfiten och hos Rachel Zoe som bl. a bjuder på finfina vida mönstrade byxor.

Bildkälla: Style.com

Victoria's secret

Kategori: Inköp

Gissa vad älsklingen hade med sig från New York?!

Stulna rutor

Kategori: Dagens outfit

Idag lånade jag älsklingens rutiga skjorta från Our Legacy. Har varit sugen på den länge så nu slog jag till när P ändå är i USA. Kommer bli svårt att slitas från den och hänga tillbaka den i hans garderob igen...

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Firade nationaldagen med sol och VM i segway-polo tillsammans med bästisen R!

Min dag i bilder

Kategori: Allmänt

Dagens detalj

Kategori: Dagens outfit

Älskar dessa jeans med pärlor!

Dagens detalj

Kategori: Dagens outfit

Glittriga strumpor!

Just nu inspireras jag utav...

Kategori: Inspiration


...vita nyanser, svart, slappa jeans och skira tyger!

Wouldn't mind these...

Kategori: Vill ha


Cobra Society

Nicholas Kirkwood

Second time is a charm...

Kategori: Inköp


Har inte ens hunnit få hem min beställning från Zara som jag gjorde i förra veckan när jag upptäckte att den här skjortan äntligen kommit in och då kunde jag bara inte motstå! Och när jag ändå var i farten klickade jag även hem två slappa baslinnen. Can't wait for the arrivals!!
PS. saknar min älskling som flög till USA tidigt imorse...

Ränder

Kategori: Inköp


I Zara-påsen gömde sig detta linne som känns perfekt till jeans. Gillar den neonrosa detaljen som gömmer sig vid kanten.