this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Visning!

Kategori: Mode/trender

I förmiddags hade vi visning med Uniforms for the Dedicated (Mercedes Benz Fashion Week är ju nu) och trots att detta var vår första visning gick allt verkligen perfekt! Till detta event körde jag på svart halvpolo, gröna kostymbyxor och nudefärgade lackskor.

Nu gäller det bara att ladda om inför kvällens fest!

Tomhänt lördag

Kategori: Inspiration

Har gått på stan i flera timmar idag för att försöka hitta en outfit inför nästa veckas visning och fest som vi ska ha med jobbet under Stockholms modevecka, men jag kom tyvärr hem tomhänt.. Så nu känner jag lite smått panik över detta, som visserligen är ett i-landsproblem. Planen är i alla fall att försöka hinna smita en stund från jobbet i början av veckan och ta en sväng förbi brunogallerian i hopp om bättre lycka där!

Kvällens inspo får bli denna helvita outfit! Kanske något att ha med i bakhuvudet när jag letar visning- och festoutfit inför nästa vecka..

Inspo!

Kategori: Inspiration

Gillar verkligen det enkla i dessa outfits!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Today

Kategori: Dagens outfit

Är inne på lite dova ljust rosa toner just nu så idag blev det därför denna skjorta från Zara tillsammans med jeans från H&M och skor från Zara. Skorna kommer användas flitigt i höst!

Halva dagens

Kategori: Dagens outfit

Jag vet, inte den bästa bilden men det var vad som hanns med denna hektiska dag! Har verkligen varit full rulle precis hela dagen och ändå hann jag inte med allt jag hade tänkt mig.. Har i alla fall haft på mig kappa från Carin Wester, byxor från COS (nya!), tröja från Topman och converse.

Söndagsinspo

Kategori: Inspiration

Skinn, rutigt och sammet.

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Idag ser jag ut lite såhär; knytblus från H&M trend, byxor från Velour, kavaj från Carin Wester och converse!

At this moment

Kategori: Inspiration

Just nu är jag sugen på hatt, glasögon (kanske ska plocka fram några av mina gamla par med fönsterglas), grova kängor och en röd skjorta!

Couldn't help myself

Kategori: Inköp

Kunde verkligen inte motstå att klicka hem dessa grå vida byxor när de äntligen dök upp på Zara's online shop. Nu håller jag bara tummarna för att de är lika snygga i verkligheten som på bild!

New in!

Kategori: Inköp

Blev lite nya plagg efter min runda på stan igår då jag lämnade tillbaka en del plagg på Zara eftersom de helt enkelt inte satt bra. Istället fick två nya plagg följa med hem; den ljust rosa skjortan (som jag visat på bild tidigare) och en kort rutig kjol. Är dock fortfarande lite osäker på kjolen så får se om det är en keeper eller ej..

Söndagens

Kategori: Dagens outfit

Idag inviger jag en svart draperad blus från H&M trend, ska försöka få till en bättre bild sen! (Hoppas ni har överseende med den lite allvarliga minen på bilden, va den jag hann få till) Nu, en sväng på stan!

Kvällens

Kategori: Dagens outfit

Ikväll inviger jag min nya blommiga blus från Zara, är så nöjd med det köpet!

Alla rätt

Kategori: AW13

Bildkälla: Zara
 
De här bilderna åker direkt ner i min inspo-mapp inför hösten! Grått och ljust rosa känns som en prefekt kombo och att mixa den tunna, skira skjortan tillsammans med det kraftigare tyget hos byxorna får alla rätt av mig!

New in!

Kategori: Inköp

Blommigt, kritstrecksrandigt och herrskor - check!

3 x Stella

Kategori: Vill ha

Tre riktigt snygga stickade tröjor från Stella McCartney!

Lookbook

Kategori: AW13

Bildkälla: Zara
 
Vad jag kommer lägga vantarna på i höst? Rutigt, småblommigt, grått, polotröjor, oversize kavajer och kostymbyxor.

Häng

Kategori: AW13

Bildkälla: Zara
 
Var bara tvungen att lägga till dessa jeans i min order från Zara. Älskar ju jeans av lite slappare modell och ett par i mörkt jeanstyg är något jag saknar och letat efter men inte hittat så det var inte så mycket att tänka på, klick klick!