this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Stella

Kategori: Inspiration

 
Jag är verkligen ett stort fan av den slappa kostymbyxan! Just nu är jag extra sugen på vida modeller i marinblått och mönstrade modeller. Så jäkla snyggt att klä ner kostymbyxan med ett par sneakers och en t-shirt eller stickad tröja, men minst lika snyggt att matcha dem till klackar! Älskar verkligen det herrinspirerade modet, passar mig perfekt! Dagens inspiration hämtar jag från Stella McCartney's AW12 ready-to-wear.
 
Bildkälla: Style.com

Dagens i motljus

Kategori: Dagens outfit

Vita snören

Kategori: Inspiration

Underbar inspiration!! Hur fina är inte de svarta pumpsen med vit snörning?! Måste försöka hitta något liknande!
 

Önskningar

Kategori: Önskeoutfit

Åh vad jag önskar mig denna outfit! Favoriterna är halsbandet från COS och skinnkjolen från Karl!
 
Skärp: MCQ Alexander McQueen
Halsband: COS
Tröja: Dolce & Gabbana
Kjol: Karl
Skor: Christian Louboutin

Babianer och nakenråttor

Kategori: Allmänt

Har varit full rulle här sedan igår, har nämligen besök av P's syster med familj över helgen och eftersom det är två små barn med så är det verkligen fullt ös hela tiden! Idag har vi spenderat dagen på Skansen bland lemurer, babianer och nakenråttor, märkliga djur det där! Därav min bloggfrånvaro... Ska försöka bli bättre på bloggen efter helgen igen!

Det sa bara klick...

Kategori: Inköp

...och så va de på väg hem till mig!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Idag är det verkligen sommar! Inte varje dag man kan ha shorts i Sverige så jag njuter fullt ut!!

Träningsdepån

Kategori: Inköp

Kände att jag behövde (och ville!) fylla på i min träningsgarderob nu när jag ska försöka ta tag i träningen på allvar så beställde hem lite nytt. Visst är det så mycket lättar att ta sig till träningen när man vet att man har lite nya färgglada plagg att dra på sig på gymmet?!

Details

Kategori: Dagens outfit

Idag kör jag Essie's nagellack i färgen "Cute as a button" på både fötter och händer.

Back to work

Kategori: Allmänt

Ligger här och har lite "semester-ångest".. Är nämligen sista dagen på semestern idag och imorgon drar alltså jobbet igång igen, och det kommer bli full rulle på en gång! Ska bli kul att komma till jobbet men det är alltid lite vemodigt när semestern är över. Har ni semester än?

To buy, or not to buy, that is the question

Kategori: Vill ha

Hur fin är inte den här stickade halvpolon?! Tror att jag kanske måste klicka hem den...

Smällkaramell

Kategori: Inspiration

Diane von Furstenberg visar upp massor av härliga pasteller i kollektionen för resort 2013, I like it!
 
Bildkälla: Style.com

Sötsaker

Kategori: Inköp

Igår kväll testade jag starbucks islatte, som går att köpa i de flesta matbutiker. Ok men lite för sliskig slank den ändå ner tillsammans med senaste Elle i högsta hugg!

Weekday

Kategori: Vill ha

Är rätt sugen på den här tröjan från Weekday, visst är den fin?!

Dagens hela

Kategori: Dagens outfit

Linne: Carin Wester, byxor: H&M trend, skor: COS, väska: Marc by Marc Jacobs.

Sommar i stan

Kategori: Dagens outfit

Har gått på stan (köpt klänning till ett bröllop jag ska på om en månad), ätit lunch på koh phangan, svalkat mig med glass i solen och nu njuter jag av solen vid nybroviken, underbart! Ska försöka få till en bild på hela min outfit och lägga upp senare.

Kvartett

Kategori: Vill ha

Tänkte tipsa om några tjusiga skor som finns online just nu:
1. Svarta loafers från Zara - enkla, snygga och passar till det mesta. Extra fina till tighta jeans och en oversize skjorta.
2. Röda ankelboots från Zara - sätt fötterna i fokus med dessa heta mockaboots, men håll resten av outfiten relativt enkel.
3. Svarta ankelboots från Acne - riktigt läckra boots som känns lyxiga trots sin enkelhet. Skulle bära dessa till allt!
4. Silverfärgade loafers från Zara - simpla men piffar lätt upp en outfit. Fina till en vippig kjol och enkel topp. 

Mot Sthlm

Kategori: Allmänt

Nu lämnar jag Göteborg för denna gång!

Must have!

Kategori: Vill ha

Har ni inte redan införskaffat er en svart skinnjacka (gärna i lite större modell) så tycker jag att denna modell från H&M Trend är ett riktigt bra val!

Vackert i vitt

Kategori: Vill ha

Skulle inte ha något emot att ha dessa vita klackar i min skosamling! Kommer från H&M och kostar 799 kr.

Fullt ös!

Kategori: Allmänt

Idag har vi spelat minigolf, ätit glass, hälsat på mormor, haft födelsedagsmiddag för min syster och strax kommer födelsedagstårtan in och sen blir det sällskapsspel! En fullspäckad dag alltså, har därför inte ägnat bloggen så mycket tid. Just det, har ju inte visat er resultatet av lördagens shopping än, ska försöka få upp det imorgon!

Älskade område!

Kategori: Dagens outfit

Idag tog jag en sväng till mina gamla kvarter kring Eriksberg här i Göteborg, och vilka minnen jag fick! Även om jag trivs bra i Stockholm så saknar jag Göteborg ibland och då speciellt Samnegården och Eriksberg där vi bodde innan. Älskade att ha vattnet precis utanför vår lägenhet och ta promenader på kajkanten under sommaren. Finns nästan inget bättre! Tröja: Carin Wester (herr), byxor: Lindex, skor: Lacoste, halsband: Vintage by Fè och Vi-skogen.

Wanties!

Kategori: Inspiration

Några härliga plagg jag gärna ser i min garderob i höst är dessa!
1. Proenza Schouler, 2. Jil Sander, 3. Etoile Isabel Marant, 4. Red Valentino, 5. Helmut Lang, 6. Matthew Williamson, 7. Etoile Isabel Marant, 8. Proenza Schouler.
 
Bildkälla: Net-a-porter

Marstrand

Kategori: Dagens outfit

Längtar tillbaka

Kategori: Resor

Grön av avund

Kategori: Dagens outfit

Såhär har jag sett ut idag när jag har shoppat, fikat, shoppat och till slut fikat lite mer. Och ikväll blir det grillning hos päronen, perfekt dag alltså!

Mot Göteborg!

Kategori: Allmänt

Slagen

Kategori: Dagens outfit

Såhär såg jag ut tidigare idag när jag och P drog och spelade minigolf i solen. Tyvärr förlorade jag med två slag så blev jag som fick bjuda på glass. Nu blir det strax middag här och ikväll blir det filmkväll, mys!

H&M till mig

Kategori: Inköp

Det blev alltså några inköp för mig idag och det va detta som fick följa med mig hem: en grön oversize blus, ett par mönstrade vida byxor (helt fantastiska!), ett brett bälte (som jag tänkte bära på höften till stuprör) och ett slapp linne med tryck. Jag är såå nöjd!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Shoppar lite på stan idag, har faktiskt kommit in en hel del fina höstnyheter redan! Har slagit till på tre saker hittills..

Elia Saab

Kategori: Inspiration

Åh vad många vackra coutureklänningar Elie Saab bjuder på för hösten 2012! Detta är mina åtta favoriter!

Rhodos outfits

Kategori: Dagens outfit

Här är några av de outfits som jag bar i Rhodos, har ni någon favorit?

Cute as a button och Mamba

Kategori: Inköp

Har letat efter det perfekta nude nagellacket ett tag nu och så häromdagen hittade jag det! Färgen heter Mamba och kommer från Essie, resultatet ser ni på bilden. Tycker det är riktigt fint med nude-färgade naglar till solbrun hud! Passade även på att köpa ett korallrosa nagellack i färgen Cute as a button, men det har jag inte hunnit testa än.

Back in Stockholm

Kategori: Dagens outfit

Första dagen tillbaka i Sthlm har spenderats med några timmars jobb som jag va tvungen att ta tag i, men sen blev det ett par timmar i Hagaparken på en filt. Och ikväll blir det grillning, riktigt mysigt! Bilden är från en av kvällarna i Rhodos. Kommer posta lite fler inlägg med outfits från min vecka så håll tillgodo!

Nästa: Stockholm

Kategori: Allmänt

Då va det dags. Har checkat ut och sitter nu i lobbyn och väntar på vår transfer som ska ta oss till flygplatsen här på Rhodos. Vi ses i Sthlm ikväll!

Gör din röst hörd!

Kategori: Allmänt

Nu har lite mer än halva veckan passerat på Rhodos och mitt bloggande har verkligen varit dåligt. Skyller på blogg.se-appen som fortfarande inte funkar och gör mitt bloggande svårare när jag inte kan blogga när jag är på språng. Men på söndag landar jag i Stockholm igen och då ska jag ta tag i bloggen på allvar igen! Vill ju inte förlora mina kära läsare! Så vad säger ni, vad har i för önskemål gällande blogginläggen resten av sommaren och inför hösten? Nu har ni chansen att påverka så kom igen och kommentera!

Första dagen

Kategori: Allmänt

Njuter av kvällsluften som fläktar in i lobbyn på vårt hotell här i Ixia (Rhodos). Hotellet är mysigt med poolområdet precis vid havet, för att inte tala om vårt hotellrum där vi från badkaret har havsutsikt! Tyvärr kan jag fortfarande inte logga in på blogg.se-appen och det trådlösa nätet här tillåter inte mig att ladda upp bilder än.. Så än så länge får ni klara er med mina uppdateringar utan bilder.

Rhodos

Kategori: Allmänt

När ni läser detta sitter jag på ett plan på väg mot Rhodos för att spendera en vecka i solen, vi ses där!