this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Bokmal

Kategori: Inspiration

Har ju helt glömt bort att visa de böcker jag fick bland mina julklappar! Perfekta att sitta och bläddra i när man behöver inspiration.

Van Cleef & Arpels

Kategori: Inköp

Har velat byta parfym ett tag nu men inte hittat någon jag fastnat för. Men idag så stod den där, Van Cleef & Arpels, och jag fullkomligt älskar både doften och den underbart söta flaskan, som ju faktiskt är en stor del av upplevelsen!

Dagens

Kategori: Allmänt

Våren är på väg

Kategori: Vill ha

Mötte upp en kompis för lunch på stan igår och då passade jag även på att ta en liten shoppingrunda. H&M har ju redan fått in en hel del fina vårplagg så kunde inte låta bli att köpa en kavaj, ett par byxor och en kuvertväska! Kikade även på den rostbruna tröjan ovan men blev inget köp. Ångrar mig nog lite nu... Vad säger ni, köpa eller inte?

Jag har blivit med...

Kategori: Allmänt

...moroccanoil!

Nyklippt!

Kategori: Dagens outfit

Kom hem från frisören för en stund sedan och resultatet blev ljusa slingor, klippning av topparna samt luggen, mycket nöjd!

(Ge)Ting att beundra

Kategori: Inspiration

Jag fullkomligt ÄLSKAR stylingen på denna bild från H&Ms vår! Måste nog kolla in byxorna och se om de är så snygga i verkligheten som på bilden.

När livet stannar

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i sängen och näsan bara rinner. Får sådana "attacker" emellanåt när det inte ens hjälper att snyta sig, segt. Är glad över att jag fick så många olika böcker i julklapp för det är perfekt när man mår såhär. Fick mestadels massa olika modeböcker men även "När livet stannar" av Malin Sävstam som handlar om tsunamin, mycket gripande och jag rekommenderar den verkligen. Nu ska jag fortsätta läsa och sen blir det tacos!

Det finns en ursäkt...

Kategori: Allmänt

Idag har jag mest legat i sängen förutom när jag klivit upp för intag av föda. Har inte alls känt mig bra... Förkyld, varm, febrig och lite hostig. MEN nu på kvällskvisten har jag börjat känna mig något bättre, peppar peppar! Så förhoppningsvis är jag piggare tills imorgon så att bloggen kan återgå till det normala. Jag hoppas att ni står ut!

God Jul

Kategori: Allmänt

I en av mina julklappar dolde sig denna fantastiska concealer från YSL!

PS. Jag är superförkyld idag så blir nog ingen bild på mig då jag känner mig oerhört hängig...

Snart framme

Kategori: Allmänt

Nu är det drygt 30 min tills jag anländer till Göteborg. Funderar allvarligt på att lägga mig och sova en stund när jag kommer till mina föräldrar, är sjukt trött. Men åh vad skönt att va ledig i drygt en vecka nu! Bara ta det lugnt, mysa, äta julmat och kanske ta någon sväng in till stan :) Hur firar ni er jul?

Julklappstips!

Kategori: Inspiration


Vill tipsa om en riktigt bra julklapp om ni ännu inte köpt alla era klappar?! Jag och P har nämligen precis haft en liten julklappskväll här hemma då vi firar julafton på olika håll och på bilden ser ni en av de klappar jag fick, nämligen ett halsband designat av Edblad i samarbete med Vi-Skogen. Detta är ett sammarbete som innebär att fyra träd planteras i Afrika för varje sålt halsband, vilket jag tycker är en oerhört fin idé. Så spring och köp!

Dagens

Kategori: Allmänt

Julfesten igår va super trevlig, skrattade massor, och maten va riktigt god! Idag är det jobb som gäller och sen hälsar jag julledigheten välkommen!

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Igår blev det jobb hela dagen, sedan hem och göra dessert till dagens julfest med jobbet och till sist slå in julklappar, därav bloggfrånvaron. Ikväll blir det alltså julfest/middag med jobbet, imorgon byter jag och älsklingen julklappar, på fredag åker jag till Göteborg och sen är det lördag och julafton. Full fart framåt!

Tant grön, tant korall och tant vit...

Kategori: Inspiration


Denna fina kjol kommer från Jil Sander och visst ser den extra härlig ut när den radas upp i dessa tre färger! Våren kan inte komma tillräckligt fort!!

One down, three to go...

Kategori: Vill ha



Precis såhär vill jag se ut när vädret blir lite bättre igen! Ursnygga skor från CW by Carin Wester, perfekt vit skjorta från T by Alexander Wang, slapp skinnjacka i bikermodell från H&M Trend (det är den jag precis köpt!), samt vansinnigt snygga jeans från Etoile Isabel Marant.

Regnskydd

Kategori: Vill ha



Hade gärna haft på mig ett par gummistövlar i helgen när regnet varvades med snö och dessa svarta och grå från Anglomania by Vivienne Westwood hade verkligen inte suttit fel!

Red Valentino

Kategori: Vill ha


Jag hoppas inte att ni tröttnar på mitt tjat om herrinspirerade skor, men dessa från Red Valentino måste jag bara få kommentera. Gillar den feminina touchen med rosetten tillsammans med nude-färgen, fint!

Uniforms for the Dedicated

Kategori: Jobb

Idag va det photoshoot på kontoret, eller snarare i trädgården utanför. Fanns en hel del fina herrkläder men speciellt fina va ett par ullbyxor! Tyvärr kan jag inte visa några bilder än men lite längre fram ska ni nog allt kunne få se något!

Lovely friday!

Kategori: Allmänt

Åh vad jag längtar till i eftermiddag! Dels för att jag verkligen är i behov av helg men även för att jag ska förbi H&M och köpa en fantastisk skinnjacka! Kan det bli bättre?! Bild kommer självklart läggas upp i helgen.

Snälla tomten...

Kategori: Vill ha


Maison Martin Margiela

Litet klagomail

Kategori: Allmänt

Igår va en ganska jobbig dag. Förkylningen va hemsk under dagen och därpå kände jag mig trött och febrig, som tur va hade jag ingen feber när jag kollade på kvällen. Idag är en ny dag och förkylningen hänger kvar, men något bättre än så länge. Däremot har jag en liten smärta kring mitt högeröga som känns extra ömt när jag tittar åt höger och uppåt. Men jag är inte bitter. Nu: jobb!

Kanske ändå

Kategori: Inspiration


Använder inte rosa så ofta (gjorde det mer för några år sedan) men kan inte låta bli att känna mig lite sugen på denna plisserade kjol från Christopher Kane. Tänk vad fin till sommaren med brunbrända ben och en enkel vit top samt svarta låga skor!

Blått och svart = bra kombo

Kategori: Vill ha



Läcker väska som gärna får flytta hem till mig! Jultomten?!

Bildkälla: zara.com

Snyggt!!

Kategori: Vill ha



Top: Jil Sander
Kjol: Christopher Kane
Väska: Alexander Wang
Skinnjacka: Acne

Black and white

Kategori: Inköp


Här har ni de svart/vita byxorna som nu hänger i min garderob!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit


Hade ett ärende in till stan idag och då passade jag på att ta en vända på H&M där jag fann ett par snygga byxor från Trend som sedan följde med mig hem, oops! Kan säga så mycket som att de är svart/vita men bild får ni vänta lite på.

Kappa: Filippa K
Jeans: Lindex
Väska: See by Chloé
Boots: Din Sko
Halsduk: Cos

Herrinspirerat i rosa

Kategori: Vill ha



Ni som följer mig här på bloggen vet att jag har en förkärlek för herrinspirerade skor och jag håller därför ständigt utkik efter perfekta exemplar. Dessa rosa från Esquival tillhör precis den gruppen. Det som jag tycker är extra fint med dessa är att de är rosa vilket blir en fin kontrast till den i annars övrigt herrinspirerade modellen. Har många bilder sparade på min dator på fina exemplar och till våren tänker jag fylla på min skogarderob med just dessa modeller i alla dess former!

Fint med mönster

Kategori: Vill ha


Jag har fastnat för dessa mönstrade byxor från Zara. Skulle vara jätte fina till en enkel top och kavaj!

Ja tack!

Kategori: Önskeoutfit



Jag tar mer än gärna på mig detta vilken dag som helst!

Kavaj: Stella McCartney
Byxor: A.L.C.
Skor: Ralph Lauren Collection
Polo: Splendid

Pret-a-surf

Kategori: Vill ha


Ge mig.

Eye of the tiger

Kategori: Inköp


Detta linne från Urban Outfitters va vad som fick följa med mig hem från stan i söndags. Fastnade direkt för den när jag fick på den och jag tänker mig den till svarta stuprör och en oversize kavaj, snyggt!

Fina ting

Kategori: Önskeoutfit




Skor: Stella McCartney
Tröja: See by Chloé
Väska: Maison Martin Margiela
Byxor: Vivienne Westwood Anglomania

The Girl With The Dragon Tattoo

Kategori: Vill ha


Om lite mer än en vecka släpps H&M's kollektion The Girl With The Dragon Tattoo som är en kollektion bestående av kläder inspirerade av Lisbeth Salanders stil i Millenium-trilogin. Kollektionen släpps i samband med lanseringen av den amerikanska tappningen av "Män som hatar kvinnor". Jag har valt ut mina två favoriter som jag ska hålla ögonen på!

Dagens

Kategori: Dagens outfit


Blev en kort tur på stan idag igen och även ett litet inköp! Nu ska jag bara slappa i soffan för ikväll blir det middag med P och två andra.

Mönster

Kategori: Vill ha


Igår när jag va på stan såg jag bland annat den här fina klänningen från Oasis som jag blev lite förtjust i. Blev dock inget köp, men fin är den och fundera på den ska jag!

Pink as candy

Kategori: Vill ha


I vår vill jag ha en färgglad väska och dess ovan är ju bara för söta!

Väska 1: Miu Miu
Väska 2: Proenza Schouler
Väska 3: Miu Miu

Sporty

Kategori: Mode/trender


Vad säger ni om det lite sportigare modet som smygit sig på lite redan och som med säkerhet kommer bli allt större i vår? Jag tycker det känns intressant och skulle inte bli alltför förvånad om jag blir med keps eller sneakers till våren :)

Skor: Alexander Wang

Triss i par

Kategori: Vill ha


Fortsätter väl på det svarta temat från igår med dessa svarta skor. Tycker att man kan få till väldigt många olika stilar med endast tre par skor likt de ovan beroende på vilka plagg man väljer att bära till dom. Det första paret (från Zara) är super snyggt till slitna boyfriend jeans men även till ett par svarta stuprör. Par nummer två (från Cos) passar riktigt bra till lite slarvigt upprullade chinos alternativt till ett par smala slitna jeans. Och till sist, par nummer tre (från Zara), känns helt rätt till ett par jeansshorts eller varför inte till ett par riktigt tighta mörka jeans. Möjligheterner är helt enkelt oändliga!

Svart som natten

Kategori: Vill ha


Åh vad jag vill ha dessa byxor från Zara!!