this concerns me

Mode, inspiration och trender.

-10C!!!

Kategori: Allmänt

Tittade precis ut och det är minus 10C ute!! Får alltså ta på mig någon väldigt varm och mysig tröja under dunjackan för idag blir det grupparbete på ett fik i stan. Skriver just nu om Mulberry och redovisningen är på torsdag. Tänkte även ta en sväng förbi Lindex och kolla in kläderna jag skrev om för några dagar sedan, ni vet skjortorna och shortsen i brunt :) Måste ju bara inhandlas! Är ju kläder som kan bäras året runt! Kanske inte shortsen vid -10C dock men annars så.... :) Nu blir det frukost och sen måste jag göra mig iordning inför dagen. Ha det bra i kylan!

PS. Skulle gärna tagit på mig denna fantastiskt kabelstickade halsduk från Dondup idag! Synd att priset ligger på 2200 kr....

Första Advent

Kategori: Allmänt



Trevlig advent! Eller vad man nu säger... Har idag tagit fram adventsljusstake samt annat julpynt och det blev riktigt mysigt, eller vad säger ni? Brasan ni ser är en dvd-film som faktiskt är mysig att ha på i bakgrunden! Man kan välja att antingen ha julmusik på eller bara sprakandet från brasan, vi har mest haft på bras-ljudet. Nu blir det middag alldeles strax så måste avsluta nu, P vill ha min hjälp med att duka :)

Fyra nyanser av brunt...

Kategori: Allmänt

  
                   
Källa: Lindex Shop Online

Dom här godbitarna måste jag kolla efter nästa gång jag är på stan! Älskar verkligen den första, lite transparenta skjortan! Perfekt till jeans nu och till sommaren med jeansshorts. Och shortsen är ju ett måste till både höst och vår! Tänker mig att jag rullar upp dom lite mer för soliga sommardagar och bär dom med exempelvis topen bredvid och nu på hösten/vintern bär jag dom till en stickad tröja och lite tjockare strumpbyxor. I'm in love!

Oh my god!

Kategori: Allmänt



Ja ni ser helt rätt, jag har numera lugg! Var ju hos frisören igår och blekte lite slingor och när jag satt där frågade jag om hon trodde att jag kunde passa i lugg, och det trodde hon så då tänkte jag; nu eller aldrig! Och så klipptes håret av och nu har jag alltså lugg! Vad tycker ni??

Fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt

Då har man blivit förkyld då... Sitter här och snorar och känner mig lite hängig... Får hoppas att det går över snart. Idag blir det ett besök hos frisören (som jag har längtat!), därefter blir det grupparbete i stan och ikväll ska jag och P på julklappskväll i Arkaden :) Behöver lite julstämning nu när jag känner mig lite småsjuk så det ska bli riktigt mysigt! Nu måste jag fixa frukost, min mage låter lite mkt nu. Har tänt lite ljus här också så det ska bli lite mysigt och lite varmare, sitter nämligen invirad i en filt just nu. Får visa resultatet av frisörbesöket senare, ska bleka lite slingor då jag tycker håret ser så trist ut. Nu, frukost!!

101124

Kategori: Allmänt

Idag är det en månad kvar till julafton! Var ute imorse i kylan och fick faktiskt lite julstämning då jag såg all snö och där jag traskade jag runt i min dunjacka med luvan på mig :) Va faktiskt rätt mycigt även om det va väldigt kallt! Idag blir det personalmöte på jobbet samt ev en kort vända på stan innan, måste ju kika efter lite julklappar!

Dagens fångst!

Kategori: Allmänt



Ja såhär ser alltså dagens fångst ut från H&M + Lanvin!! Gråsvart pälsväst, t-shirtklänning samt ljusrosa läppstift, och jag är såklart supernöjd! Va det någon mer som va där idag och fyndade?? :) Nu blir det frosseri, har chokladbollar, cocosglass, marabou mintchoklad, sura nappar samt en chokladtomte att välja på.... 

Lycka

Kategori: Allmänt

Finns det något ögonblick som gör en mer rörd och lycklig än när man ser detta?! Jag tror inte det, jag ryser i hela kroppen av denna underbara låt! Och Viktorias och Daniels blickar ska vi inte ens tala om, sååå kära!

Jeffrey Campbell

Kategori: Allmänt



Vilka mästerverk! Tycker dom här skorna från Jeffrey Campbell är helt makalösa! Tänk från vilken höjd man skulle se världen om man bar dessa :) Favoriterna är de översta i svart med träklack, lovely!!

COS + A&F

Kategori: Allmänt

Ursäkta det lilla uppehållet från min sida! Har jobbat hela dagen och igår var jag i Köpenhamn med skolan där vi lyssnade på en föreläsning om Group 88 som innehåller bl.a Gucci, Mulberry, Burberry och Bottega Veneta. Därefter besökte vi dessa butiker för att se lite hur de såg ut och sedan hade vi eftermiddagen att spendera som vi ville. Jag gick självklart runt i massa affärer och visst blev det några inköp! Två tröjor från COS samt ett par mjukisbyxor från Abercrombie & Fitch :)


Emu Australia

Kategori: Allmänt


Är på jakt efter ett par snygga vantar/handskar men har inte hittat något jag ens fastnat lite för... Men så såg jag dessa mysiga vantar och just nu ligger dom överst på listan. Men jag tror att jakten får gå vidare ett tag till... Någon som har tips på några bra affärer?? Ska jag köpa handskar vill jag helst att de ska vara chokladbruna, och det verkar va svårt att hitta. Dessutom får de gärna ha någon fin detalj på som gör dom lite speciella. Blir det vantar tycker jag att de ovan är riktigt fina. Men kan inte bestämma om jag ska ha vantar eller handskar... Livets svåra val ;)

Lucky number three

Kategori: Allmänt




Colour

Kategori: Allmänt

Lite av vårens underbara trender...


                       Fendi                                                    Gucci

                         Mulberry                                            Yves Saint Laurent

                     Mawi                                              Alexander McQueen

Black, black, black...

Kategori: Allmänt


Kom ju en trevlig leverans till mig häromdagen och detta är innehållet, svart jumpsuit, svarta byxor med skinn på framsidan samt svarta mockapumps! Allt kommer från H&M och jag är mycket nöjd! Nu blir det cheesecake här hemma som älsklingen fixat under dagen :)

H&M S/S 11

Kategori: Allmänt





Hur underbara är inte de hallonröda shortsen?! Och den svarta kavajen! Och skorna med guldklack! P E R F E C T I O N! Längtar till våren och sommaren extra mycket nu!!

Stress!

Kategori: Allmänt



Såhär ser det ut hemma hos mig just nu... Böcker som ska läsas (eller skummas igenom), individuellt arbete som ska skrivas och en hemmagjord latte mitt i allt. Stress, stress, stress....

Lyxiga läckerbitar

Kategori: Allmänt

       
                      Antik Batik                                                Mulberry

Core

Kategori: Allmänt

Då var det snart dags... Ska iväg och träna core om en stund och jag har en känsla av att det kommer kännas att det va ett tag sedan jag tränade. Har inte tränat på flera veckor, men idag startar jag alltså. Känner mig rätt seg just nu men det är ingen ursäkt, måste ta tag i detta nu! Förresten, i detta nu är ett paket på väg till mig med ett mycket trevligt innehåll... Jag hoppas att det anländer imorgon :)

Här är ytterligare några favoriter ur Lanvin's kollektion för H&M...


Favoriten är dock fortfarande tyllklänningen nedan, fast i rött med rosa sidenband i midjan...

Hur söta?!

Kategori: Allmänt

Gepard

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter en vända på stan... Överrskade nämligen P genom att möta honom vid tågen när han kom från Lidköping i förmiddags! Hade även köpt varsin latte från Espresso House till oss :) Sedan blev det lite shopping, P handlade en hel del till sig själv, med mig som smakråd, medans jag faktiskt bara köpte en ring. Bra gjort av mig va?!

Gustav Adolf

Kategori: Allmänt


Igår kväll bjöd jag min älskling på Gustav Adolfs bakelse som bestod av vit chokladmousse med halloncurd, sååå gott! Efter bakelsen tittade vi på "Coco avant Chanel" och H E R R E G U D vad jag kände att jag någon gång i mitt liv måste få äga en chanel kavaj!! Dom är pefekta och går att matcha på så otroligt många sätt, till en kostymbyxa eller pennkjol för en elegant business look, till slitna lite lösa jeans och klackar för en lite coolare look...

                
            


A favorite

Kategori: Allmänt

En av mina favoriter från Lanvin's kollektion för H&M är denna tyllklänning, dock i den röda modellen med rosa sidenband :)

Gårdagens

Kategori: Allmänt



Såhär såg jag ut igår, svarta skinnshorts samt den nya svart tröjan med massor av pärlor på fickorna, en underbar detalj! Idag har jag mest suttit vid datorn och kollat klart på Rachel Zoe Project season 2. Blir nästan helt besatt av Rachel Zoe och hennes kläder!! Skulle va underbart att få ta en titt i hennes garderob!

Mulberry + iPhone

Kategori: Allmänt


Detta iPhone-fodral skulle jag verkligen inte tacka nej till, dock skulle jag helst vilja ha det i "chocolate". Tidlöst och otroligt enkelt men så snyggt! Bra kvalitet vet jag att det är med så hittar inga fel. Julklapp någon?! :)

Lanvin + H&M

Kategori: Allmänt

101101

Kategori: Allmänt

Har ju inte tränat på flera, flera veckor pga skolan som tagit all min tid men nu ska jag verkligen försöka ta tag i det. Jag lovar inte mig själv något för jag vet hur svårt det är när man haft ett uppehåll. Smygstartade i alla fall idag med en snabb 30min promenad tillsammans med P :) Det kändes bra även om det inte va ett ordentligt träningspass, men men nånstans ska man ju börja!
Lyckades för övrigt bara få till en halvdan bild på dagens outfit men bjuder på den ändå. Lite ser ni väl?!