this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Gran Canaria!

Kategori: Allmänt

Då va man på plats på Gran Canaria då, Sunprime Atlantic View Suites & Spa heter hotellet! Har i och för sig redan varit här tre dagar... Det är VARMT och soligt och det mesta vi gör är att sola samt bada i hotellets pooler, riktigt svalkande och skönt. Blir tyvärr inga bilder av resan förrän jag är hemma igen då jag just nu sitter och svettas ihjäl i hotellets lobby! Not nice!

So long!
/Jessica

100726

Kategori: Allmänt



Såhär har jag alltså sett ut idag på stan. Vi växlade pengar som tänkt samt åt lunch på HardRock Café, blev hamburgare och pommes frites så nu är jag SJUKT mätt! Blev även lite inköp när vi ändå var på stan, hur ska man kunna motstå shopaholic som jag är...



"Skinn"shortsen köptes på MQ och jag tänker ha dem till någon slapp t-shirt nu i sommar och till hösten med svarta strumpbyxor, stickad tröja och boots.
Solbrillorna köpte P men vi tänkte turas om att använda dem, därav inhandlades två par :)

What do you want from me

Kategori: Allmänt

Nu blir det frukost och sen dusch och fix innan jag och P tar en tripp in till stan för att växla pengar inför morgondagen! Har även planerat in en lunch på stan, det är ju semester nu! ;)

Dagens inspiration:

Dagens cravings...

Kategori: Allmänt



By Malene Birger, 1699kr.

Dagens skörd

Kategori: Allmänt

Dagens skörd på stan blev en oversized t-shirt från Lindex samt hårband med pärlor på. Dessutom fick ett mintgrönt nagellack (Isadora - vintage mint) samt ett sött rosettdiadem från H&M följa med mig hem. Tänker använda t-shirten till slitna jeansshorts, vilket känns som en perfekt kombo!



Just det ja, på tisdag morgon flyger jag och P till Gran Canaria och blir borta en vecka så blir nog inte mycket bloggande under de dagarna. Men så fort jag är hemma igen blir det bildregn :)

Turkost och döskalle

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat, va länge sedan jag hade så kul på jobbet som idag faktiskt! Och imorgon blir det förhoppningsvis lika kul. Men nu över till något annat... Blev tipsad av A som jag jobbade med idag om ett blå/turkost nagellack från H&M så det gick jag och köpte direkt när jag slutat. Riktigt nöjd är jag!



Idag råkar det även vara min namnsdag (heter christina i andra namn) så P gav mig denna härliga tröja som jag så gärna ville ha. Jag älskar den!
Lägg märke till mina nymålade tånaglar som även kom med på bilden :)



Nu blir det snart glass här, vilket jag har en svag punkt för.

Vi ses!

Life is good

Kategori: Allmänt

Så känner jag. Har en riktigt positiv känsla i kroppen idag, känns bra.

09.35

Kategori: Allmänt

Jag vill ha sol! Har spöregnat hela natten men för en stund sedan slutade det, för gott hoppas jag. Jag ska nämligen in till stan i eftermiddag för att fika med en kompis, ska bli riktigt nice! Var inne på H&Ms sida förut och beställde lite höstnytt (leggings, randig tröja, grön genomskinlig skjorta) samt två par shorts som va SJUKT billiga då de va på REA.
Här är några av plaggen...

Jeansshortsen kostar bara 49,50kr!

Nu ska jag sortera tvätt och sen plugga...

Peace

Kategori: Allmänt

Tänkte visa upp halsbandet som jag pratade om i mitt förra inlägg. Det är ett lång silverfärgat halsband med ett stort peace-tecken och jag tycker det är riktigt härligt! Ofta är det det enkla som blir så snyggt.

          

Bye bye!

Zebra

Kategori: Allmänt

Häromdagen kom jag hem med denna härliga topp från Gina Tricot!

Den är luftig och härlig i modellen och med tanke på det tunna tyget är den super att bära en sommardag. Detaljerna kring axlarna var det som till slut gjorde att jag tog fram plånboken och tog med mig den hem! Köpte även ett halsband men det visar jag i ett senare inlägg.

Nu ska här slappas i soffan!

Love
Jessica

SOL!!!

Kategori: Allmänt

Idag är det helt underbart väder! Därav blev det en promenad när jag vaknade och nu sitter jag här och äter frukost, havrefras med blåbär och mjölk. Med tanke på att det som sagt är SOL och blå himmel blir det nog en timma på balkongen innan jag åker till jobbet. Jag är verkligen en sommarperson, jag blir på så mycket bättre humör så fort solen skiner. Förresten, kanske ska visa en bild på ett av mina första höstköp :) Har länge varit kär i Acne pistols, den låga varianten, och så en dag stod dem plötsligt där... Scoretts version av Acnes sko! Och till ett mycket bra pris måste jag få säga, 1199kr (istället för typ 3000kr). Mycket nöjd är jag och jag vet att dom kommer användas flitigt i höst.



Nu ska jag slurpa i mig det sista av min frukost och sen förbereda mig för en stund i solen!

Kram /Jessica

Trotsar regnet

Kategori: Allmänt

Regnar fortfarande massor på utsidan men det hindrar inte mig från att drömma om soliga dagar igen och vad vore då bättre än dessa skönheter?!


Blött...

Kategori: Allmänt

Idag är det inget kul väder, det har regnat hela natten och gör det fortfarande. Det enda positiva med regnet är att jag kan plugga utan att behöva känna att jag måste ut i solen. Så nu är det dags att sätta fart!

Vi ses!

Om jag fick välja...

Kategori: Allmänt

Om jag kunde köpa precis vad jag ville för dagens outfit skulle jag köpa följande underbara ting! Den härliga blåvita tunika skulle sitta perfekt en sommardag som denna tillsammans med ett par mörka, korta jeanshorts. Miu Miu väskan har länge varit en dröm som jag hoppas ska kunna bli verklighet någon dag, dock vill ja nog ha den i cholkladbrunt. Kilklackarna kommer från topshop och känns perfekta. För att fullända outfiten skulle jag vilja ha den underbara triwa-klockan i korall och turkos. En perfekt outfit! 

                        

Förra sommaren...

Kategori: Allmänt

Förra sommaren solades det en del utanför vår lägenhet, härligt!

Solning utanför lägenheten förra sommaren, härligt!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Hej hej!

Tänkte alltså böja blogga...
Har tänkt på det ett tag men aldrig blivit av, men bättre sent än aldrig! Eller hur?!

I min blogg kommer jag visa upp mina inköp samt skriva om mode och kläder som är mitt stora intresse men även prata om min dröm att få jobba inom mode och hur processen att nå dit ser ut...

So long!

Kram /Jessica