this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Feeling grey

Kategori: Allmänt

Har haft väldigt mycket i tankarna det senaste, därav min frånvaro här. Känner fortfarande att jag behöver lite mer tid innan jag tar mig an bloggen, men förhoppningsvis ses vi om ett par dagar igen och då med full kraft och motivation!

MMM for H&M

Kategori: Vill ha

Nästa vecka släpps H&M's designsamarbete med Maison Martin Margiela och som jag längtar!! Mina absoluta favoriter ser ni nedan, men jag är nog extra sugen på klockarmbandet, polon, och den silvriga väskan. Kommer ni köpa något?

Hello arms and legs..

Kategori: Inspiration

Japp, jag känner att jag tränade med min PT igår! Mina lår och överarmar fick verkligen känna att de levde, men det känns nice för då vet jag att jag tog i. Nästa PT-pass är på måndag morgon så nu blir det lite vila, ska dock få in minst 1 pass själv innan dess.

Btw, hur snyggt är det inte med kavajer i modell större?! Extra snyggt är det att matcha dem till en slapp tischa och jeans. Inspirationen kommer just nu från dessa två bilder.

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Onsdag

Kategori: Dagens outfit

Idag ser jag ut såhär; sammetsbyxor (H&M trend), tischa (H&M Divided), mönstrad kavaj (H&M trend), kappa (Filippa K) och converse. På schemat står jobb och i eftermiddag har jag mitt första riktiga pass med min PT! Har köpt ett paket med 20tim så nu ska jag bli fit!

Flower power

Kategori: Dagens outfit

Hade nästan glömt av de här brallorna som jag köpte sent i somras, så nu fick de åka på igen!

Wide legs

Kategori: Inspiration

Jag dör för dessa byxor!!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Navy

Kategori: Inköp

Ett av de plagg jag köpte på COS när jag va i Gbg förra helgen är denna cardigan i navy. Den är perfekt att dra på sig när man inte vet vad man ska ta på sig (självklart älskar jag att den är oversize!) och den har redan blivit ett favvo-plagg i garderoben! Förutom vinrött som jag använder flitigt är navy en klar favorit hos mig just nu. Därför följde även en slapp t-shirt samt en cashmere halsduk och mössa med hem från COS, allt i navy!

Oversize

Kategori: Inspiration

Visst är den här kappan härlig?!

Bildkälla: thelocals.dk

Krispigt vitt

Kategori: Inspiration

Blir sjukt sugen på en vit jeansjacka när jag tittar på denna bild! Får nog slå till på en när våren kommer igen!

Bildkälla: Stockholm Streetstyle

Torsdagens

Kategori: Dagens outfit

Idag blir det jobb och sen bio, ska se En Oväntad Vänskap (The Untouchable) och jag känner redan nu att jag kommer gilla den! Men nu, jobb!