this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Piff

Kategori: Önskeoutfit


                   Blus - DVF                            Peep-toe boots - Bottega Veneta


                  Jeans - Ksubi                                Halsband - Tom Binns

Idag vill jag piffa till den gråregniga dagen med massa färg och jag skulle gärna göra det i denna outfit!!

SALE

Kategori: Inköp


Bildkälla: Lindex Shop Online

Fann precis dessa två härliga skjortor på Lindex webshop och båda är på SALE! Den översta modellen i rött har jag redan i svart och stormtrivs med, och den nedre skjortan har jag fingrat många gånger på i butik så då va det inte mer än rätt att jag nu slog till på båda två! Den röda skjortan va på 30 % och den svarta på 50 %, dessutom får man just nu 10 % extra när man handlar online, så det är verkligen tid för att fynda!  Finns inte många storlekar kvar så skynda er om ni också vill glida runt i dessa i vår :)

Cheese

Kategori: Allmänt



Igår kväll hade jag och fyra andra tjejer från klassen en ost- och vinkväll hos en av tjejerna och vi hade riktigt trevligt! Är dock lite trött idag men det är det värt :)

Fashion Report

Kategori: Allmänt




Vad tycker ni om Lindex nya reklam- och marknadsföringssätt? Verkliga plagg hänger alltså i dessa skyltar och med spotlights som framhäver plaggen. Jag säger: fantastiskt!!

Tisdagens önskeoutfit

Kategori: Önskeoutfit


              Jacka - Helmut Lang                                 Tunika - Acne


                Boots - Chloé                                   Svarta jeans - J Brand

Åhh!! Vad jag vill äga alla delar i denna outfit! Och tillsammans blir det så snyggt! Favoriten är nog bootsen från Chloé. Och jackan från Helmut Lang.

The boot

Kategori: Vill ha


Jag fullkomligt älskar dessa stövletter från Whyred! Dom känns väldigt klassiska men med fina detaljer som gör dom speciella. Någons som har 3000 kr över? :)

Vår i luften

Kategori: Dagens outfit



Har varit på så bra humör idag! Och jag tackar den klarblå himmeln samt solen för det, underbart! Idag gick startskottet för uppsatsskrivandet, eller ja det blev inget skrivet just idag men vi hade i alla fall en del tankar och idéer som vi ska ta tag i imorgon. Lunch blev det på Biscuit (som jag verkligen rekommenderar om ni är i Göteborg)  och sedan blev det en take-away the/kaffe som jag och min uppsatspartner drack sittandes i solen! Blev även ett besök hos tandläkaren samt utvecklingssamtal på jobbet. På vägen hem köpte jag med mig lite godsaker i form av glass från Lejonet och Björnen och chokladöverdragna mandlar från Lindt, mmm! Ha en bra kväll!

/Plague ;)

PS. Den röda tröjan är en ny familjemedlem som dessutom var ett riktigt kap - 99 kr!

White

Kategori: Vill ha


Bildkälla: zara.com

Idag skulle jag vilja ha på mig den här benvita kavajen från Zara. Jag skulle nog dock hellre matcha den till ett slappt linne, slitna jeans samt ett stort guldhalsband!

Lördagens inköp

Kategori: Inköp






Gårdagens inköp blev ett par röda byxor från Lindex samt ögonskuggor och sminkpensel från MAC! Nu måste jag skynda mig till jobbet, vi hörs!!

Invigning

Kategori: Dagens outfit



Invigde min nya Zara-jacka idag och HERREGUD vad jag är förälskad i den!! Den är helt fantastisk på alla sätt och vis! Ni kanske tycker att det är konstigt att man kan bli kär i ett plagg?! För mig är det helt naturligt.

Jacka: Zara
Linne: H&M Trend
Byxor: Saint Tropez
Skor: Scorett
Väska: Marc by Marc Jacobs
iPhone-fodral: Mulberry

Dagens önskeoutfit

Kategori: Önskeoutfit


          Jeans - Killah (Nelly)                       Tröja - The Local Firm (Nelly)

                    Skor - ASOS                                Halsband - YSL (Net-a-porter)

Äntligen!

Kategori: Allmänt





Igår fick jag min jacka från Zara som jag beställde från deras webshop, sååå snygg!

Stine Goya

Kategori: Vill ha


Bildkälla: nelly.com

Kan inte riktigt förklara varför, men jag fastnade verkligen för de här mönstrade byxorna från Stine Goya (1995 kr) som jag hittade hos Nelly. Det är något speciellt med dom. Dom ser så behagliga ut och mönstret är ju bara fantastiskt!

My choice

Kategori: Vill ha



Bildkälla: modekungen.se

Dessa två jackor står högt upp på min önskelista just nu! Gillar att de båda är lite oversized i modellen.

Den gröna jackan med de svarta skinndetaljerna tänker jag mig till följande:
Outfit 1: svarta jeans, vit transparent topp, bh i orange som lyser igenom, klackar samt ett stort härligt halsband
Outfit 2: jeansshorts, marinblå tunt stickad tröja, cremevita tunna strumpor i ett par klackar med öppen tå

Till den vita jackan tänker jag mig:
Outfit 1: mörkblå utsvängda jeans, svart body, vita skinnconverse och ett bälte i en stark accentfärg (grönt el. orange)
Outfit 2: svarta skinny jeans, en stor stickad tröja i korall, klackar samt upprullade ärmar på jackan

Från Zara

Kategori: Vill ha




Bildkälla: Zara.com

Färg kommer ju väldigt starkt under våren och på Zara's webshop fann jag dessa favoriter! Själv har jag märkt att jag lätt dras till de knalligt gröna tonerna samt klassiskt marinblått i butikerna, vilka är era favoriter?

Jaeger

Kategori: Vill ha



Riktigt snygga klackar från Jaeger som finns att köpa hos Nelly!

Mañana!

Kategori: Allmänt



Igår kväll firades det på Mañana med mina trevliga vänner från klassen. Orsaken till firandet va att vi precis avslutat vår sista kurs i Borås, så på måndag går startskottet för uppsatsskrivandet. Riktigt god mat blandades med en hel del skratt så det blev en mycket lyckad kväll!

Ett fynd

Kategori: Inköp



För 79,50 kr blev den här bh:n i orange från Lindex min tidigare idag, ett kap! Super snyggt under en transparent skjorta eller t-shirt och ett extra plus är att banden går att plocka av. Spring och fynda ni också!

Halva dagens

Kategori: Dagens outfit



Dagens outfit består utav transparent skjorta - H&M Trend, pälsjacka - Vila, väska - Mulberry och örhängen - Marc by Marc Jacobs.

Ingen bra dag...

Kategori: Inköp

Kom precis hem från en FRUKTANSVÄRD dag! Orkar inte ens skriva om det... Får bara huvudvärk av bara tanken...

En sak som dock fick mig på lite, lite bättre humör va att jackan från Zara som jag skrev om för ett tag sedan nu fanns på lager igen. Med tanke på min hemska dag tyckte jag att jag förtjänade att beställa den då jag inte gjorde det sist innan den då tog slut. Dessutom har jag ju massa plagg ute på tradera (sök på Djessie84) som verkar gå rätt bra så jag tänkte använda min försäljningsvinst där till jackan, bra va?! Nä nu ska jag fixa lite här och sen blir det nog en tupplur för att försöka sova bort huvudvärken samt glömma min dag...

Dagens favoriter

Kategori: Vill ha

Har letat fram lite personliga favoriter från Topshop samt Net-a-porter.

Topshop:




Net-a-porter:

         Skinnshorts - Chloé             Tröja - T by Alexander Wang


 Väska - Maison Martin Margiela         Väska - Bettega Veneta

Nr. 214

Kategori: Inköp



Köpte ju ett nytt nagellack igår i en underbar orange färg! Blir ursnyggt till marinblått! Jag tänker mig en lite brunare hy tillsammans med en marinblå tunt stickad, transparent tröja (se nedan) och ett par jeans - så fräscht! Så om ni gillar färgen lika mycket som jag gör bör ni skriva upp Depend nr. 214 på er inköpslista!


Bildkälla: nelly.com

Dagens skörd

Kategori: Inköp






Detta var alltså det som inhandlades på stan idag. Den stickade tröjan samt skjortan fick jag i present av min kära syster :) men strumporna köpte jag själv. Tänker mig strumporna i vår/sommar i ett par snygga klackar med bara ben, tjusigt va?! Ikväll är det soffan som gäller för att lite senare hämta mina föräldrar på landvetter som varit och åkt skidor. Köpte förresten ett orange naggellack på stan idag med, visar det imorgon!

Underbart!

Kategori: Dagens outfit



Idag blev det alltså en tur på stan med min syster och jag såg ut såhär. Underbart väder va det också, så härligt i solen!! Återkommer senare med vad det blev för inköp under dagen...

Gårdagens

Kategori: Dagens outfit



Såhär såg jag ut igår innan jag åkte iväg på middagen. Blev en väldigt lyckad kväll! Nu ska jag in till stan för att få en liten försenad födelsedagspresent... Min syster gav ju mig en dag på stan med lunch samt valfri shopping för 500 kr, så vi får se vad jag kommer hem med lite senare. Ha en underbar dag i solen!

Jeffrey Campbell

Kategori: Vill ha

Underbara ting....

Bildkälla: nelly.com

Tradera

Kategori: Vill ha

Hej kära läsare! Idag har jag en lugn dag, vilket jag verkligen behöver. Passar därför på att lägga ut massa kläder på Tradera (ni hittar dom under Djessie84). Finns bl.a en del Odd Molly plagg och lite härliga vårjackor, så kika in! Ikväll blir det middag hos en vän tillsammans med två andra vänner, trevligt! Men det blir nog en rätt tidig kväll för mig då jag känt mig väldigt trött och lite hängig i veckan.

By the way, hur fina?!



Bildkälla: hm.com

Underbara färgexplosion

Kategori: Vill ha




Bildkälla: mulberry.com

Tänk om alla dessa skönheter damp ner i garderoben bara sådär! Då skulle man kunna matcha väskfärg efter humör och outfit, inte helt fel!

Outfit in motion

Kategori: Dagens outfit







Ser ni vad härligt väder det har bjudits på idag?! Invigde därför mina nya vita converse i skinn, ett riktigt vårtecken! Är så skönt att bo vid vattnet såhär års när solen tittar fram!

Jeans bootcut: H&M
Svart body: H&M
Kort, vid t-shirt: H&M Trend
Skor: Converse
Väska: Mulberry
Örhänge: Gina Tricot

Onyttigheter

Kategori: Allmänt



Efter ett träningspass med Wii fit samt en powerwalk längs vattnet är jag nu äntligen färdigduschad och redo för lite mat. Sedan blir det glass och Desperate Housewives!! Måste ju få unna sig lite onyttigheter när jag varit så duktig med träningen, ellerhur?! :)

Tisdagens

Kategori: Dagens outfit





Idag va det riktigt soligt och skönt ute och med första numret av det nya magasinet Styleby i handen kändes dagen mycket bra!!

Jeans: Saint Tropez
Vit t-shirt: Elin Kling for H&M
Oversized kavaj: H&M Trend
Armyjacka: Fiorucci
Pälsväst: Lanvin for H&M
Klackar: H&M Trend
Halsband: H&M

Måndagens

Kategori: Dagens outfit



Denna veckan är det grupparbete som gäller vilket innebär att jag inte behöver åka till Borås! Wohoo! Planen är nämligen att vi i gruppen ska sitta på Handels och arbeta, vilket vi gjorde idag och då såg jag ut såhär :)

Jeans: Acne
Vit blus: Lindex
Grön armyjacka: Fiorucci
Pälsväst: Lanvin for H&M
Skor: Scorett
Väska: Mulberry

Korall

Kategori: Vill ha


Bildkälla: Nelly.com

Sitter just nu invirad i en filt och fryser... Blir aldrig av med min förkylning heller! Jaja, om en timma blir det jobbet igen och efter det blir det hem och äta kyckling med bacon och tagliatelle, mums! Vårvädret ska förresten tydlligen vara på väg nu, som jag har längtat!! Skulle mer än gärna ta på mig denna härliga kofta i korall från Jane Blush (Nelly) och gå ut i solen :)

Förresten, mina 4 favoriter från Melodifestivalen igår va Danny, Swingfly, Nicke Borg och Eric Saade och alltså blev jag rätt nöjd med vinnaren. Vad tyckte ni om vinnaren?

Ego

Kategori: Dagens outfit



Idag har jag jobbat, kom hem för en stund sedan, och nu står vår hemmagjorda pizza i ugnen! Ska bli riktigt gott! Sen blir det melodifestivalen och jag har 4 favoriter, kan ni gissa vilka?

Here they are!

Kategori: Inköp





Här har ni alltså mina nya älsklingar! Har verkligen fastnat för kombinationen skinn/mocka samt svart/beige, sååå snyggt!!

Snälla, snälla...

Kategori: Vill ha




På min runda på stan igår hamnade jag på Åhléns och fastnade något enormt för dessa shorts från Acne!! Färgen i kombination med materialet är helt fantastisk!! Vet att dessa skulle användas flitigt i vår och sommar då de är lätta att både klä upp (med en vit blus, klackar och smycken) och klä ner (med en slapp transparent t-shirt och sandaler). Strl 36 tack! :)

Min torsdag

Kategori: Dagens outfit



Idag har jag suttit hemma och försökt skriva på mitt individuella arbete men det har gått mindre bra. Har haft så dålig koncentration samt att jag känt mig trött, somnade faktsikt någon timma i soffan mitt på dagen... Lite senare på dagen blev det en tur in till stan där ett par supersnygga skor från H&M inhandlades! Dom är precis i min smak och färg- och materialkombinationen är något jag fastnat rejält för nu till våren!! Bild på skorna dyker upp imorgon :) Blev även en fika på Espresso House med älsklingen efter shoppingen, mysigt!

Jag ser rött

Kategori: Vill ha



Bildkälla: Zara.com

Denna härliga röda skinnjacka finns nu på Zara's webshop, definitivt något att slå till på för er som inte köpt vårjacka ännu!

Must-have!

Kategori: Vill ha






Idag släpptes H&M Inclusive på webshopen och det fanns en del godbitar, precis som jag väntat mig! Tyckte kanske inte att kläderna va något speciellt men det fanns allt några måsten ändå! Skorna ovan är riktigt söta och de två BH:arna är to die for och blir så snygga att bära under en transparent topp!!

Par i byxor...

Kategori: Vill ha



Bildkälla: Nelly.com

...som jag gärna skulle inviga våren i!!

Jeans: The Local Firm - 1495 kr
Byxor: Diesel - 995 kr

WonderWoman

Kategori: Inköp





Förresten... Blev ett inköp på MAC idag i form av ett nytt rouge samt ett läppstift! Rouget ingick i en kollektion som hade lanserats imorse och sem heter WonderWoman, därav den lite annorlunda förpackningen :) Läppstiftet är ljust korall/orange och färgen heter "Ravishing", jag är mycket nöjd!

Dagens outfit

Kategori: Dagens outfit



Idag har det varit blå himmel och sol, så skönt! Därför fick dagens outfit bli ett av mina senaste inköp, en vårig tunika från H&M Trend. Är ju även Fettisdagen idag (det är det väl ingen som missat?!) så därför blev det semla efter lunchen idag :) Blev sjukt mätt! Nu ska jag kika på gårdagens avsnitt av stylisterna!

Himmelskt

Kategori: Vill ha


Fin messenger bag i himmelskt blå färg från Zara. Perfekt för den som vill piffa upp outfiten i vår med en härlig accentfärg!

Hope

Kategori: Vill ha



Hur snygg är inte denna tröja från Hope?! Har verkligen fastnat för tröjor som är sådär lagom transparenta, så otroligt snyggt!!

Mina nya älsklingar!

Kategori: Inköp


Dagens

Kategori: Dagens outfit



Såhär ser jag ut idag! I förmiddags va jag på massage och det va sååå underbart! Men nu är det dags att sätta igång och skriva på mitt individuella arbete, har en hel del att göra, men det ska nog gå bra till slut. Imorgon åker jag och P till Lidköping, ska bli trevligt :) Blir dock en kort visit då vi åker hem på söndag igen. Nu, skrivdags! 

Mine!

Kategori: Inköp




Ni vet den där grå oversized kavajen från Lindex som jag skrev om för ett litet tag sedan... Den fick till slut bli min! Kunde ju inte sluta tänka på den! :)

That jacket...

Kategori: Vill ha



Ni har väl inte missat att Zara idag öppnade sin online shop?! Har plockat ut mina tre favoriter som jag gärna skulle ta på mig direkt om jag kunde :) Allra snyggast är jackan! H E R R E G U D säger jag bara!! Skrivs direkt upp på önskelistan!

Earcuffs

Kategori: Inköp


Earcuff cross - Create of Umeå

Earcuff 2 cross - Create of Umeå

Earcuff black feather - Next Obsession

Dom syns allt oftare och ju mer jag ser dom desto mer börjar jag förälska mig i dom - earcuffs! Ovan ser ni några av mina favoriter och den jag tänkt börja med att testa är den allra översta med ett kors, endast 99 kr! Tror det kan bli en riktig hit till en i övrigt enkel outfit! Tänk er en solig vårdag, ett par mörka jeans med bootcut, en vit lös skjorta/t-shirt, converse, enkel naturlig sminkning men med markerade läppar i en härlig orange/röd färg och så till sist en earcuff. To die for!

Sminkinköp

Kategori: Inköp



Ska alldeles strax sätta igång med pluggandet här hemma, har massor att göra och tyvärr är uppgiften extremt tråkig. Morgonen muntrades däremot upp med en liten sminkbeställning från Kicks! Blev en mascara (vilket jag verkligen behövde), en läppenna till mitt nya läppstift samt en läppensel. Jag är mycket nöjd!

VOGUE

Kategori: Allmänt




Åh vad jag vill ha dessa på väggen hemma!! Så snyggt! Ett plus är att mitt intresse kommer fram genom dom :)

My choice

Kategori: Vill ha


Dessa är mina två favoriter ur H&M's Fashion Against Aids kollektion! Kollektionen finns att köpa den 26 April och alla plagg är i unisex-modeller, mycket bra tycker jag! Dessutom ges 25 % av försäljningspriset till HIV/AIDS-projekt världen över, så om du hittar något du gillar i kollektionen - köp det!