this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Vilka är ni?

Kategori: Allmänt

Idag blev det en eftermiddagsfika med en vän, trevligt trevligt! Blev även lite shopping på H&M, men vad det blev tror jag att jag väntar lite med att visa...

Förresten, har funderat lite. Jag vet att jag har en del läsare men frågan är vilka ni är? Det är tyvärr väldigt sällan som ni kommenterar mina inlägg :( Skulle va kul att veta vad ni gillar att läsa om, vad ni vill se mer av och så vidare... Så snälla hjälp mig med detta! Respons är alltid kul att få, känns ju som att jag sitter här och skriver för mig själv annars. Så kom igen nu, skriv något!! :) Puss!

For that day when nothing fits...

Kategori: Allmänt



Bildkälla: Nelly.com

Den här stora, härliga, stickade tröjan från Vila skulle jag mer än gärna ta på mig! Till att börja med skulle jag bära den till ett par leggings/tjocka strumpbyxor men längre fram i vår till bara ben. Perfekt att dra på sig en dag när man verkligen inte hittar någoting i garderoben. Allra bäst gör den sig till ett lite slarvigt lockat hår eller en slarvigt uppsatt hästsvans. Give me!!!!

På min önskelista...

Kategori: Allmänt



I rymden finns inga känslor

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag och det va massor att göra så tiden gick rätt fort. När jag kom hem blev det hemmagjorda biffar med ris och kantarellsås, som P hade fixat. Senare på kvällen åt vi glass och tittade vi på I rymden finns inga känslor med Bill Skarsgård, och den vill jag verkligen rekommendera! Den handlar om Simon (Bill Skarsgård) som har aspergers syndrom och han gör verkligen den rollen riktigt bra! Filmen varvas av stunder fyllda med skratt samt allvarliga och sorgliga stunder, helt enkelt mycket sevärd. Någon mer än jag som sett den? Vad tyckte ni i så fall?

Idag blir det jobb igen och sen ikväll blir det Solsidan som väl hela Sveriges befolkning snart följer :) Kan verkligen inte få nog av det programmet!!!

Give me, please!

Kategori: Allmänt



Jag fullkomligt ÄLSKAR dessa plagg från Dagmar!! Har ett av linnena i denna modell redan, fast i en gammelrosa färg, och modellen är lovely! Älskar dragkedjan på framsidan som blir en så fin detalj till det annars enkla linnet. Och vad gäller jumpsuits är det något som jag också verkligen älskar, och denna från Dagmar (överst) är helt fantastisk! Jumpsuits är verkligen det perfekta plagget under sommaren och det bästa med denna från Dagmar är att den lätt går att klä upp med ett par klackar, tack vare det härliga tyget :) Så om någon skulle kunna va så gullig och sända mig dessa tre skönheter hade jag varit evigt tacksam! Tack ;)

Presentjakt

Kategori: Allmänt



Tog en kort sväng på stan idag för att leta födelsedagspresent till min älskling och jag hittade riktigt bra saker faktsikt! Tyvärr kan jag inte säga vad det blev (än) då P inte fyller år förrän 23 februari. Vad jag dock kan avslöja är vad jag köpte till mig själv :) Blev ett svart baslinne och en cremevit spetstopp (från Lindex) samt ett orange skärp med gulddetaljer (från H&M). Blev även fullkomligt KÄR i en ring från Alexander McQueen inne på NK Access.... Men den får jag fortsätta drömma om, i alla fall ett tag till.


Acne

Kategori: Allmänt



Hur snyggt är inte detta?! Materialen, färgerna, passformen... True perfection!! Känner att jag bara MÅSTE ha den där blazern från Acne!

Tung natt...

Kategori: Allmänt




Vaknade upp mitt i natten med världens förkylning. Resten av natten fick jag andas genom munnen då näsan va helt blockerad. Blir vila, vila, vila för mig idag...

När blev jag egentligen vuxen?

Kategori: Allmänt

Sitter här med en stor kopp te och filosoferar. Om några veckor fyller min pappa 60 år och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa. Det är alltid svårt att köpa presenter till mina föräldrar, men pappa är extra svår! En annan sak som jag tänker på är det här med åldern... Att mina föräldrar blir äldre och äldre, och nu på väg mot deras 6:e decennium, får mig att inse att jag själv blir äldre... För på något vis tror jag mig ha stannat i mina yngre 20+, typ 23-24 år, men faktum är att jag fyller 27 år om dryft tre veckor och alltså är jag nu närmre 30 än 20. Vet inte om man ska kalla det åldersnoja eller vad det är, men nånting är det. Det senaste har jag kunnat koppla bort dessa tankar ganska bra, men jag hade en period i höstas då jag tänkte väldigt mycket på detta och kunde bli ledsen över det. Tiden rinner iväg på något vis, och jag är inte redo känner jag. När blev jag egentligen vuxen? Eller är jag det? Antar jag känner mig yngre än vad jag är då jag fortfarande pluggar... Någon mer än jag som känner igen er i dessa tankegångar? Snälla dela med er i så fall!

Can't live without them

Kategori: Allmänt

På vägen hem från Borås tog jag en sväng på stan och inne på Topshop fann jag två linnen, ett svart och ett vitt, som jag blev kär i! Älskar att de är så otroligt enkla men samtidigt speciella pga de rundade detaljerna längs med kanterna. Självklart tog jag även en sväng förbi Raglady och köpte de där hårbanden jag skrev om, Blax. Känner redan nu att jag aldrig kommer återgå till vanliga hårband. Jag är fullkomligt förälskad i att de är genomskinliga och därav blir så diskreta i håret, dessutom känns de superbra i kvaliteten! Kan verkligen rekommendera dom!


110124

Kategori: Allmänt

Sitter här i ena hörnet av soffan och kollar på Guldbaggegalan. Testade mitt chai te förut men tyvärr tyckte jag inte riktigt om det, det va alldeles för sött för min smak :( Men till alla er som älskar chai latte så borde ni verkligen testa det för det smakade väldigt likt!

Imorgon är det "thesis planning" som står på schemat i Borås. Uppsatsskrivandet tar inte fart på riktigt förän i slutet av mars, men imorgon är det den första infon om det hela. Ska bli intressant att höra vad som sägs, förhoppningsvis får jag reda på lite datum för inlämning och opponering så man kan planera in lite annat under den tiden... Har ju redan en New York-vecka inbokad!! :) Längtar sååå till våren! Blir det tröttsamt om jag tjatar om min längtan till våren igen?! Önskar att jag hade en knapp som jag kunde trycka på för att locka fram solen! Komsi komsi!! :)

Powerwalk

Kategori: Allmänt



Blev en 40 minuters promenad när älsklingen kom hem från jobbet förut. Men vi fick ta det lite lugnt då det va rätt halt ute. Känns skönt nu att vi kom iväg i alla fall! Nu blir det invigning av mitt nya chai te som jag köpte på Espresso House i fredags :)

Blax

Kategori: Allmänt

"BLAX hårsnoddar av återvinningsbar plast från USA har gjort stor succé i skönhetskretsar. Snoddarna blir inte sladdriga och sitter som berg, men är skonsamma mot hår och hud. Du kan stretcha den osynliga hårsnodden flera varv utan att den tappar elasticitet, brister eller drar i håret. Du kan jogga, träna, simma och på kvällen glider BLAX ur utan att trassla, nypas eller ta med sig ett enda hårstrå." (raglady.se)

Jag bara MÅSTE ha dessa hårband!!

Sunday

Kategori: Allmänt

Blev ändrade planer angående bion förut... För när vi kom ut och såg hur fint väder det va kände både jag och P att vi ville ta vara på solen istället. Så vi åkte in till stan som tänkt men istället för att sätta oss i en biosalong tog vi en promenad i stan. Efter att ha gått en stund kände vi att det va dags för lite mat och vi hamnade på HardRock Café. Precis när vi hade satt oss och beställt fick jag syn på min syster och hennes kompis två bord bort. Vi flyttade då över till deras bord och åt vår mat tillsammans med dom, riktigt trevligt! Efter lunchen traskade vi genom stan och tog båten hem. Eller vi åkte inte riktigt hela vägen hem, vi gick nämligen av en hållplats innan för att få en extra liten promenad. Va faktiskt riktigt skönt att va ute och gå, ska fortsätta med det nu.








När vi kom hem blev det lite egenmixad juice bestående av 3 apelsiner, 1 grapefrukt och lite citron. Mycket uppfriskande och energirikt, precis vad jag behöver såhär års! Nu ser jag fram emot andra avsnittet av Solsidan som börjar om mindre än två timmar!!

Frozen cheesecake

Kategori: Allmänt

Har precis ätit lite frozen cheesecake som blev över från igår. Jag verkligen ÄLSKAR frozen cheesecake!! Kan nästan äta hur mycket som helst, vilket jag också gjorde igår :) Idag har jag och P planer på ett biobesök, i övrigt blir det väldigt lugnt och skönt. Bloggar mer senare idag.... Nu blir det en dusch!

ASOS

Kategori: Allmänt




Hur söt är inte den lilla skapelsen till klänningen i krämvitt?! Och med skorna till blir det supersött! Känns som en riktigt passande outfit till en finare middag eller varför inte på ett sommarbröllop :)

by Malene Birger

Kategori: Allmänt

Min dag

Kategori: Allmänt



Startade dagen med en frukost på Espresso House tillsammans med en vän jag inte sett på väldigt, väldigt länge. Det va riktigt trevligt och efteråt tog vi en sväng på Åhléns där jag köpte lite saker som börjat ta slut hemma. Blev bl.a en bodylotion, body scrub och concealer. Som en liten bonus till mig själv blev det även ett nagellack i färgen Nice samt ett baslack, båda från Mavala. Har precis testat nagellacket och det blev sååå fint! Extra fint kommer det va till sommaren när man är lite brunare, i och för sig blir ju allt snyggare då! :) På Espresso House köpte jag även med mig deras chai te som jag har hört ska va riktigt gott, så det blir till att testa det i helgen. Puss på er!

Guld och silver

Kategori: Allmänt



Här är två nyinköpta ringar som jag köpte för 50 kr/st på NK's REA. Ett riktigt fynd!! :)

Thank god for H&M!

Kategori: Allmänt





Hämtade ut mitt paket från H&M idag och jag måste säga att jag är sååå nöjd! Jeansen satt perfekt och som jag skrivit tidigare så tror jag starkt på bootcut modellen till våren och sommaren. Nu gäller det bara att styla bootcut jeansen så de passar min personliga stil och känner jag mig själv rätt kommer jag styla med en hel del slappa tröjor upptill och ett par platta skor eller sandaler. Herregud vad jag längtar till våren!! Träningskläderna och bikinisarna satt också bra så nu är det bara att försöka komma igång med promenerandet (isen har ju nästan försvunnit ute också) så att man ser snygg ut i sommar när bikinisarna ska på :)

Semledags!

Kategori: Allmänt



P överraskade och kom hem med varsin semla förut! Min innehöll vaniljkräm istället för mandelmassa, vilket passar mig mycket bättre! Så nu är jag mätt och belåten och redo för jäsning i soffan :)

Två favoriter...

Kategori: Allmänt

Här är två av mina favoriter från Forever 21 hemsida just nu. De randiga klackarna skulle vara ursnygga till ett par mörka skinny jeans och en slapp vit t-shirt tillsammans med det turkosa halsbandet, en perfekt avslappnad chic look :)




En dag i lugnets tecken...

Kategori: Allmänt

Blev lite inköp på H&M i helgen! Dels ett par underbara mockashorts samt en skinnjacka med mockadetaljer, båda i beige. Har ju pratat mycket om min vårlängtan tidigare och med dessa köp känner jag mig liiite, liiite närmre våren :)



Har även lite träningskläder, bikinis samt jeans med bootcut på ingång från H&M's webshop. Kände att jag verkligen behövde lite nya, fräsha träningskläder för att komma igång med träningen. Jag är verkligen en person som påverkas av väder och färger så lite ljusa, våriga träningskläder kan förhoppningsvis få mig på humör igen med träningen. Har dessutom haft det lite extra jobbigt och stressigt den senaste månaden så därför ville jag unna mig detta. Har liksom hamnat i en ond cirkel och det är dags att komma ur den nu. Tror starkt på att träningen kommer få mitt humör och min ork att bli mycket bättre. Och angående bootcut jeansen så tror jag starkt på det till våren och sommaren! Ville därför köpa ett par innan min storlek tog slut, vilket faktiskt hände kort efter min beställning. Är väldigt spänd inför min beställning! Har kanske blivit lite mer shopping än tänkt nu med denna beställning, ska ju spara till New York-resan, men jag kände verkligen att jag behövde detta. Dessutom jobbade jag en hel del i december så jag får ju lite extra i kassan. Men nu ska jag ta det lite lugnt med shoppingen. Fyller ju år om exakt en månad också så måste försöka komma på lite bra saker att önska mig. Nu ska jag göra mig en macka, har en hemmadag idag då jag kände att jag verkligen behövde lite lugn och ro, har som sagt varit lite mycket det senaste. Ha en bra dag!

Jessie

Kategori: Allmänt

Hur bra va inte SOLSIDAN igår?! Så fruktansvärt bra!! Utan tvivel det bästa program som gjorts, alla kategorier! Ville inte att det skulle ta slut när jag satt där i soffan, men nu har man ju ett antal söndagskvällar framför sig med underhållning på högsta nivå och det är ju inte helt fel! :) Nu över till min måndag... Idag va det introduktion för nästa kurs, Fashion Consumer Behaviour, och efter det blev det en fika med en vän jag inte sett på flera månader. Tog även en sväng förbi Mulberry och fann en läckerbit jag sett tidigare, men nu hade den kommit in i rosa - special edition :)


Mulberry, Jessie make-up bag

Solsidan

Kategori: Allmänt

Om mindre än 30 min börjar ett av världens bästa och roligaste serier, SOLSIDAN!! Ska bli sååå kul att återse alla karaktärerna, speciellt Ove! Haha! Dom har verkligen lyckats med alla personerna i serien, dom är så mitt i prick på något vis. Alldeles strax blir det chokladkaka här som P bakat :) Jag förväntar mig en smakupplevelse utöver det vanliga!!

Filmmys

Kategori: Allmänt


Tjusiga klackar va?! Finns på Forever 21's hemsida.

Jobbet gick bra idag, va inne på H&M en snabbis också och hittade lite godbitar :) Om något inhandlas dyker det kanske upp en bild på det här i senare inlägg. Nu blir det Wallander, behöver lite filmmys så inte helgen bara upptas av jobb. Ha en bra kväll!

Jobb igen

Kategori: Allmänt

Trots att vi blev klara med vårt grupparbete igår blir det ingen vila för mig i helgen, ska nämligen iväg och jobba nu... Vi hörs lite senare!

Ääääntligen!!

Kategori: Allmänt



Ääääntligen är grupparbetet med vår tidning klar! Presentationen av vårt arbete gick helt ok men mest nöjd är jag över att vi är klara med allt!! Extra skönt va det också att få åka från borås redan kl:14 idag :) För att fira vår fantastiska arbetsinsats blev det afterwork inne i stan, riktigt trevligt. Och nu sitter jag i soffan med myskläder tillsammans med min älskling som kunde gå lite tidigare från jobbet idag och jag hängde med hem samtidigt då vi inte setts så mycket i veckan... Han har nämligen kommit hem kring 20 alla andra dagar denna vecka och jag har haft fullt upp med skolan. Så nu ser jag fram emot en lugn kväll med polkaglass från lejonet och björnen!

Pust.

Kategori: Allmänt

Har suttit framför datorn precis hela dagen (förutom den timmen jag somnade i soffan av utmattning) så tänkte ta en dusch nu och sen försöka skriva klart det sista på mitt arbete som ska lämnas in imorgon. Önskar jag va klar så jag kunde ta det lite lugnt ikväll, måste nämligen gå hemifrån strax innan 6.30 imorgon... Inte kul. Önskar även att min älskling va här med mig nu, men han jobbar sent idag så jag får klara mig själv. Nu blir det duschen!

See by Chloé

Kategori: Allmänt





Såg dessa byxor från See by Chloé på tintinstyle.com häromdagen och jag har inte kunnat sluta tänka på dom! Gillar mixen av material som gör dom både slappa och fina, beroende på vad man väljer att bära till. Helt enkelt underbara!! Funderar på om det kan vara värt att unna sig dessa för att man klarat av höstterminen... Hmm... Vad säger ni?? För övrigt är skorna riktigt snygga också, har bloggat om dom innan :)

MÅSTE ha!!

Kategori: Allmänt


Jag bara MÅSTE ha dessa underbara shorts!!! Tänk er till ett par brunbrända ben, I'm in love!! Ser ut som skinn på bilden med mockadetaljer... Undrar om det är äkta skinn...? Oavsett är dom ett måste, punkt slut.
(Från Elin Klings kollektion för H&M)

Elin Kling + H&M

Kategori: Allmänt




Den 3:e februari släpps Elin Klings kollektion i samarbete med H&M, 9 plagg + 2 accessoarer :) Blir intressant att se hur hela kollektionen ser ut! Jag tycker den silvriga kavajen va snygg i alla fall! Vad tror ni om samarbetet??

Poncho-time!

Kategori: Allmänt

Är sugen på en poncho till våren och hittade precis den här, vad tycker ni? :)

Macarons

Kategori: Allmänt



Det var dom här söta små bakverken jag köpte med från stan igår, macarons. Jag hade faktiskt inte smakat macarons innan igår så kände att det va på tiden då alla skriver om dessa sötsaker. Smakerna vi testade va hallon, skogsbär, passion/choklad, och vanilj och om jag ska va helt ärlig tyckte jag att de va sådär... Kanske kan bero på att jag har lite svårt för mandel som det är i krämen... Men nu har jag testat i alla fall!

Har ni testat dessa franska bakverk och vad tyckte ni i så fall?? Kanske någon speciell smak man borde ge ett försök?

Lunch och shopping

Kategori: Allmänt



Kände att jag blev tokig av att sitta inne hela dagarna, som jag gjort det senaste, så därför tog jag och P en sväng in till stan. Blev lite shopping samt en lunch i form av en bagel och världens energibomb till dryck!! Tog nämligen färskpressad juice av apelsin, citron och grape och herregud va frisk, syrlig och god den va! Tror den gjorde mycket bra för mitt immunförsvar. Shoppingen va också trevlig, hittade nämligen ett par sjukt snygga jeans från Acne! Dessutom blev det två toppar från Lindex som kommer användas mycket flitigt känner jag! Ikväll blir det stjärnorna på slottet och några små godsaker som inhadlades på stan...

Work out

Kategori: Allmänt

Tar en liten, liten paus i mitt skrivande och skriver lite här istället ;) Sitter med mitt arbete om The Sartorialist (som vanligt) och just nu skriver jag om hur han tolkat sin stil som fotograf i två advertising campaigns som han fotat för. Har skrivit om den ena kampanjen nu så ska alldeles strax ta tag i den andra... Men kände att det behövdes en bloggpaus emellan :) Är lite besviken över att det fortfarande inte dykt upp så mycket nytt bland onlinebutikerna, men jag har såklart ändå lyckats hitta lite godbitar! Denna gången handlar det om träningskläder! Mycket av mina tankar nu för tiden handlar om träning, eller kanske snarare min brist på träning, och jag har därför tänkt att lite nya träningskläder skulle passa fint. Jag menar med lite nya träningskläder blir träningen ju lite roligare och jag hoppas därför att det ska vara lite lättare för mig att komma igång, vad tror ni om det??

Hur som helst, här är i alla fall vad jag behöver (vill ha) just nu... Allt från H&M :)

Just nu...

Kategori: Allmänt



Såhär ser det ut hos mig just nu, en stoooor kopp varm choklad för att få igång hjärncellerna igen :) Hur ser det ut hemma hos er?

LOVELY...

Kategori: Allmänt

Magont, segstartad och chaite

Kategori: Allmänt

Efter en seg start på morgen med ont i magen och trötthet har jag nu förflyttat mig med min dator till soffan i hopp om att skrivandet ska ta fart här. Magen känns fortfarande inte helt hundra, men ska göra ett ordentligt försök nu i alla fall. Fixade precis en stor kopp chaite med mjölk så håller tummarna att den ska ge mig lite energi.

Hittade precis en söt liten poncho mitt i mitt te-drickande :)
                
                                     Bildkälla: Lindex.com

Tips tas gärna emot!

Kategori: Allmänt

Börjar undra vad det är för fel på mig... Jag har svårt att komma igång när det gäller mitt arbete då jag hela tiden känner att jag bara vill lägga mig och typ sova... Ändå har jag inte direkt brist på sömn, brukar somna vid 22-tiden på kvällen och sover väl ca 10 tim... Jag har visserligen alltid varit en person som behöver väldigt mycket sömn men jag känner inte riktigt igen mig själv just nu. Visst kan jag vara lite seg och ofokuserad emellanåt men när det väl gäller och jag inte har så mkt tid så måste man ju sätta fart och det gör jag alltid. Är väl helt enkelt så att jag slappat till mig lite då jag va ledig mellan jul och nyår samt att vädret inte direkt är uppiggande och energigivande för tillfället. Det är alltid lättare att ta tag i saker när man är mitt uppe i att ha massor att göra, men nu har jag ju som sagt haft det lite lugnare sedan jul... Att jag dessutom inte tränat på väldigt länge bidrar nog också till denna känsla av trötthet...

Någon som har tips på hur man får fart på sig själv i dessa lägen? Vore oerhört tacksam om ni ville dela med er av dessa i så fall!!

REA

Kategori: Allmänt



Jag har nog nästan inte köpt något på hösten/vinterns REA men den här lilla svarta fuskpälsen kunde jag inte motstå :) Köpte den på Nelly för halva priset och jag känner mig mycket nöjd! Den är mjuk och härlig och ärmarna är rätt långa vilket jag tycker är mysigt. Dock är den inte så varm om det blåser ute, men jag har ju annat att ta på mig de allra kallaste dagarna.

Idag blir det plugg, plugg, plugg. Som ni vet sitter jag ju med ett arbete om The Sartorialist och jag hoppas verkligen på att det ska gå bättre idag. Håll tummarna för mig för nu sätter jag fart!

Ge mig energi och en briljant idé, tack!

Kategori: Allmänt

Sitter här vid datorn med ett individuellt arbete som ska vara klart nästa vecka. Egentligen borde jag bli så gott som klar redan denna veckan då vi måste göra klart ett grupparbete nästa vecka, men jag kommer typ ingenstans just nu. Arbetet handlar om att man ska skriva om en fotograf och granska dennes arbete och analysera detta osv. Jag har valt The Sartorialst (Scott Schuman) och har nu läst frågorna för uppgiften flera, flera gånger och jag kommer verkligen ingenstans! Blir galen! Dessutom är uppgiften bara 1,5hp vilket det INTE känns som då den tar mycket mer energi och tid än så. Uppgiften ska totalt vara 7-8 sidor och just nu känns det som en omöjlighet. Vill typ slita mitt hår som dom gör i tecknade tv-program...

"Select a typical premium customer from the photographers customer base and write an elaborated analysis how the photographer interprets his/her signature style to the brand image, or the intention, of the company/customer  (or the other way around)".

Detta är bara EN av de 4 punkterna som ska besvaras... Vet inte om jag är trött eller vad det är men jag ser verkligen inte hur jag ska gå tillväga just nu. Suck.

Heminredning

Kategori: Allmänt

Tittar just nu på lite inredning... Jag och P har kommit en bit på vägen med möblerna vi inhandlade på IKEA, men det är ändå en hel del kvar att göra. Två mycket viktigt möbler som vi är på jakt efter är ett soffbord i mörkt trä (brunsvart) med lite rustik känsla, samt en TV-möbel, även den i mörkt träslag, som ska innehålla mycket förvaring. På MIO's hemsida fann jag tre favoriter gällande soffbord som jag verkligen fastnade för.





I vardagsrummet skall även en snygg golvlampa stå och vi har länge varit inne på något i stil med dessa två.



I vårt vardagsrum har vi även rätt stora fönster och där skulle det gärna få hänga 3 st av denna lampa.

Tre underbara ting

Kategori: Allmänt

Har fastnat för tre par superfina skor från Forever 21, en butik som jag såklart kommer besöka när jag är i New York i vår! Älskar de översta lackpumpsen i nude!! Tänk dom till solbrända ben, jeansshorts och en slapp topp, otroligt snyggt! Någon mer än jag som längtar till våren och sommaren?!

Bildkälla: forever21.com

Trött på snön!

Kategori: Allmänt

Idag har det burits ner massa grejer till vårt förråd, blev ju lite saker över när vi köpte de nya möblerna. Och nu sitter jag bara och slösurfar... Gud vad jag är trött på all REA överallt!! Älskar när onlinebutikerna börjar fyllas med nyheter varje dag för då finns det så mycket fint att titta på och så mycket att inspireras av! Längtar efter alla härliga vårfärger, är bra trött på snö, is och grå himmel nu. Vill kunna gå klädd såhär när jag går ut genom dörren:
       
                             Topp (lindex.com) - 149 kr


                                 Jeans (hm.se) - 399 kr
        
                              Stövletter (hm.se) - 399 kr

Nyårsafton

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från min nyårsafton! Firade med 5-rätters samt övernattning på hotell tillsammans med P, riktigt mysigt! Raketerna vid tolvslaget var fantastiska och så många det sköts upp, underbart!!