this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Carin Wester

Kategori: Allmänt

Ursäkta den skumma vinkeln, men tyvärr är detta den enda bild jag fått till på min underbara kavaj från Carin Wester. Ska se om jag kan få till en bättre bild lite senare i veckan så ni får se hur vacker denna skapelse är!

White leather

Kategori: Vill ha


I vår SKA jag ha en vit skinnjacka! Och just nu ligger denna från Tiger högt upp på min önskelista.

Fantastiska Uniforms

Kategori: Inspiration


Idag blev det en sväng på söder till Papercut där jag kikade i massa härliga magasin och böcker. Köpte även en dvd: Valentino the last Emperor, så blir nog till att kika på den i veckan. Därefter styrde jag mina steg mot PUB för att kolla in Uniforms härliga skyltfönster som några på jobbet satt ihop. Visst är det annorlunda, kreativt och inspirerande! Blev även en sväng inne på PUB, närmare bestämt Aplace, där jag hittade en perfekt vit skjorta. Har ju varit på jakt efter det ett litet tag nu. Blev även förälskad i en annan liten historia från Carin Wester som jag får visa er senare. Hursomhelst, innanför entrén på PUB så står det stora plakat med bilder och text om fyra svenska märken och däribland Uniforms for the Dedicated. Blev lite stolt när jag stod där och läste om företagets idé bakom kläderna/designen. Är ett så otroligt härligt gäng jag hamnat bland! Det roliga var även att när jag stod där och läste så insåg jag att vi alla var med på en utav bilderna! Jag är alltså till vänster med flugan :)

At the office

Kategori: Allmänt

Varför har jag inte använt mitt korallröda läppstift på länge?! Piffar ju upp hela outfiten!

Red lips

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till jobbet, med en chokladcheesecake under armen.

Mitt i prick!

Kategori: Allmänt

Passar på att vila lite efter lunchen...

Var bara tvungen.

Kategori: Inköp


Tror dessa byxor kan vara de perfekta slappa jeansen då de är lite smalare nertill, precis som de perfekta ska vara. Och blusen, hur fin?! Enkel, timeless och med pärldetaljerna på kragen - utsökt! Byxorna och blusen utgör dessutom en härlig kombo, älskar att matcha olika stilar! Och inget slår väl boyfriend jeans matchat med en lite mer feminin överdel, eller vad säger ni? Till detta kommer jag bära svarta herrinspirerade skor, tänk brogues.

Karl

Kategori: Vill ha



Idag släpptes Karl Lagerfeld's nya kollektion Karl som jag väntat på ett tag nu och ja den levde verkligen upp till mina förväntningar!! Favoriterna är framförallt plaggen/accessoarerna/skorna ovan som jag suktar efter. Får se om jag slår till på något, får fundera lite...

New in!

Kategori: Allmänt

Har missat att visa er mina nya shorts (har i och för sig rätt mycket nytt som jag inte visat än!), visst är de fina?! Blir underbart till våren när jag kan bära dem till bara ben, vit tischa och en slappare kavaj, lääängtar!!

Klick klick

Kategori: Inköp


Klickade precis hem dessa enkla svarta klackar från Nelly. Nu får vi bara hoppas på att de är sköna också!

Pastell i all sin ära

Kategori: Inspiration


Trodde inte riktigt att jag skulle fastna för pastelltrenden, men har nog åkt dit ändå. För hur snyggt är det inte med ljusa pastellfärgade kavajer, eller kanske främst pastellfärgade hela kostymer! I min garderob hänger i alla fall just nu en pastellfärgad kavaj i ljus korall som inhandlades i helgen.

Det där med hatt

Kategori: Inspiration


Enkelt, snyggt och perfekt!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Svart spets

Kategori: Inköp


Dessa skor från H&M Trend står nu i min garderob i väntan på våren!

Rofyllt

Kategori: Dagens outfit


Idag har jag och älsklingen njutit av snö coh solsken i Vasaparken bland alla pulkaåkande barn, underbart! Efter den sköna promenaden blev det en kort runda på stan. Köpte ett par fina klackar som dyker upp på bild lite senare idag, så kika in igen!

Dagens halva

Kategori: Allmänt

Vet att det blivit mycket detalj- och halvkroppsbilder det senaste, men det blir så när det är mycket att göra. Håll ut så ska jag försöka bjuda på en bättre bild snart! Förresten, ser ni att jag har mina svart byxor från Zara på mig?!

Våren 2012

Kategori: Mode/trender





Vårens trender består bland annat av massor av vita plagg (var inte rädd för att matcha vitt med vitt!), sportplagg och sportaccessoarer (tänk keps!), skinn och pasteller. Personligen kommer jag definitivt använda mycket vitt samt skinn i olika varianter, framförallt skinnshorts och skinnjacka! Skinnjackan i bikermodell känns fortfarande rätt men däremot uppdaterar jag min i form av en lite mer oversize modell i vår. Vad gäller sporttrenden tror jag att det får räcka med en snygg svart keps för min del, gärna även den i skinn! Skulle i och för sig kunna tänka mig ett par sportiga små shorts, likt de ovan, tillsammans med en enkel t-shirt och kavaj. Utöver allt detta kommer jag frossa i herrinspirerade skor!!

Dagens detalj

Kategori: Allmänt

Mitt urhalsband från Vintage by Fé!

Dagens fluga

Kategori: Allmänt

Datorförbud

Kategori: Allmänt

På väg hem och sjukt uppe i varv! Därav blir det datorförbud för min del ikväll, så vi ses imorgon igen kära läsare!

J. Lindeberg

Kategori: Inköp


Dessa fantastiska skor från J. Lindeberg fick jag i julklapp från min älskling! Jag har nog aldrig beundrat ett par skor på samma sätt som jag gör med dessa, de är verkligen TO DIE FOR!! Kommer användas flitigt i vår!

Ytligt

Kategori: Allmänt

Idag har jag och P varit på stan och köpt nytt porslin, känns så kul att öppna skåpsluckorna i köket nu! Jag är verkligen en person vars humör påverkas positivt av dessa små ytliga ting. Nu: Morden i Midsomer!

Leopard på bästa sätt!

Kategori: Inspiration




Har fastnat för Phillip Lim's leopardmönster och jag skulle matcha det precis såhär, enkelt med svart och vitt.

Ooops...

Kategori: Inköp


Klickade precis hem dessa två par byxor från Zara. De första svarta paret har jag tittat på länge och så en dag när jag tänkte beställa dem fanns de inte kvar i lager men nu hade de dykt upp igen och då kunde jag bara inte hålla fingrarna i styr så beställde både det paret samt de lite batikmönstrade jeansen!

Campadre och Uniforms for the Dedicated

Kategori: Jobb


Kampanjen jag har arbetat med de senaste dagarna är ett samarbete med Campadre. Så om vill ni kunna köpa några utvalda plagg från Uniforms for the Dedicated (herr) för 50%-60% rabatt tycker jag att ni ska signa upp er som Campadremedlemmar och kolla in plaggen! Tröjorna funkar även till tjej om ni, som jag, gillar oversize-modeller! Check it out!!

Variation

Kategori: Allmänt

Kom hem vid 18 idag oh hoppade direkt in i duschen. Har verkligen varit full rulle på jobbet idag!! Fixade det sista inför kampanjen som startar imorgon (berättar mer imorgon), tog hand om ordrarna på webbshopen och arbetade med kundreskontran. En mycket varierad dag vad gäller arbetsuppgifter, precis som jag vill ha det. Väl hemma har jag kollat lite bloggar, ätit och beställt lite grejer från H&M. Det blev en kavaj, kostymbyxor, linne, armband samt halsband. Visar er bilder när jag får paketet levererat!

AW12

Kategori: Allmänt

Sitter på tunnelbanan på väg hem från jobbet. Har varit massor att göra idag! Har skrivit priser på massa tags till säljkollektionerna för AW12 samt packat och märkt plaggen. Imorgon blir det till att hjälpa till att sätta ihop lookbooken samt stämma av det sista inför en kommande jobbgrej, berättar mer på torsdag!

Måndagens önskeoutfit

Kategori: Önskeoutfit




T-shirt: Kain
Clutch: Jerome Dreyfuss
Kavaj: Boy. By Band Of Outsiders
Klackar: Jimmy Choo
Ring: Roberto Cavalli
Byxor: Alexander McQueen

30-årsfest

Kategori: Dagens outfit


Igår va jag och P bjudna på 30-årsfest på mitt jobb vilket innebar god mat (speciellt minihamburgarna), gott vin, bra musik och härliga tal! Tyvärr fick jag aldrig till någon outfit bild men detta är i alla fall vad jag hade på mig, herrinspirerat med höga klackar till.

Klackar: H&M
Kavaj: Viktor & Rolf for H&M
Byxor: H&M Trend
Linne: H&M Trend
Halsband: Edblad för VI-skogen

Flugor

Kategori: Inspiration


Blir så otroligt sugen på någon form av fluga när jag ser denna bild!

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Showroom, webshop och mail

Kategori: Allmänt

Äntligen på väg hemåt! Har haft rätt mycket att göra idag, har bl.a arbetat med vårt virtuella showroom inför AW12, fixat med webshop ordrar och tagit hand om en massa mail. Allt är kul men nu vill jag bara hem och äta, är riktigt hungrig känner jag när jag sitter här på pendeln. Hoppas ni alla haft en fin dag!

Stilpoäng

Kategori: Inspiration


Jag ÄLSKAR denna enkla outfit! Den ärmlösa kavajen (eller säger man kanske väst helt enkelt?!) är ursnygg att bära på detta vis dvs utan något under, perfekt.

Bildkälla: StockholmStreetstyle

Black and white

Kategori: Vill ha


Är lite sugen på denna svart-vita skjorta som kommer in på Lindex i nästa vecka. Tror den passar utmärkt till svarta byxor med revärer, svarta klackar och ett enkelt silverhalsband!

Stranden nästa

Kategori: Vill ha


I sommar vill jag slänga någon utav Anya Hindmarch's väskor över axeln när det bär av till stranden, hur fina?!

Dagens andra halva

Kategori: Allmänt

Dagens halva

Kategori: Allmänt

Gårdagens

Kategori: Dagens outfit


Igår, på nyårsaftonen, tog jag på mig min kornblå kavaj, svart linne, svarta transparenta byxor samt mitt nya halsband. Nu njuter jag av att ligga under en filt i soffan och kollar på Stjärnorna på slottet, underbart!

Gott Nytt År

Kategori: Allmänt

Hoppas att ni alla hade en bra nyårsafton igår! Jag firade med P och min familj och njöt av god mat. Men nu är Göteborgs visiten slut för denna gång, sitter på X2000 tillbaks mot Stockholm. Önskar att jag hade en till ledig dag innan jobbet tar fart igen. Men som tur är, är nästa vecka endast en 4-dagars vecka då fredag är en röd dag!