this concerns me

Mode, inspiration och trender.

Höstens uniform

Kategori: Inspiration

I höst kommer jag med all säkerhet gå klädd såhär, dvs lösa jeans och en stickad tröja. Perfekt de dagar när man inte riktigt vet vad man ska ta på sig!

Inspiration när den är som bäst!

Kategori: Inspiration

Skorna. Väskan. Kjolen. Tröjan. Håret. Ihop blir det en magisk kombo! Och hur lätt är det inte att gå ut bland budgetkedjorna och själv sätta ihop denna outfit, tummen upp!

Onsdags-mys

Kategori: Vill ha

Idag blev det helsvart, bortsett från min jacka i beige. Längtar till i eftermiddag när jag och P ska på massage, ska bli så härligt!

Please be mine!

Kategori: Vill ha

DN

Kategori: Dagens outfit

Idag va det plåtning för DN på kontoret så hoppade i dessa grå byxor från H&M trend tillsammans med en Uniforms-tröja i navy, gillar kombon grått och navy skarpt!

The skirt

Kategori: Vill ha

Skrev ju tidigare att jag va sugen på någon form av pennkjol och nu tror jag att jag börjar närma mig det jag är ute efter. Vad säger ni om denna fining från Zara?

Sött som socker

Kategori: Vill ha

Hur snyggt skulle det inte vara att ta på sig dessa skor från Red Valentino tillsammans med ett par mörkgrå lite kortare kostymbyxor och en stor stickad tröja?!
 
Bildkälla: net-a-porter.com
 

Den som väntar på något gott...

Kategori: Inköp

Har letat efter en bomberjacka ett bra tag nu och hade nästan gett upp hoppet men så fick jag syn på denna från Topshop! Gissa om jag blev glad!! Så nu är den hemklickad och landar hos mig inom 8 dagar!

Reload

Kategori: Allmänt

Va tvungen att komma ut ur lägenheten (trots utslagen) en stund så det fick bli en promenad runt sjöarna här, ljuvligt!

Ashish

Kategori: SS13

Designern Ashish Gupta som ligger bakom märket Ashish bjuder verkligen på en kollektion att inspireras av! Glitter och glamour som möter den där obesvärat slappa känslan, helt enkelt fulländat ful-snyggt, om man kan säga så?! Jag blir intresserad att se mer! 
 
Bildkälla: Style.com

En vår att se fram emot

Kategori: SS13

T by Alexander Wang innehåller rena linjer och enkla snitt i en färgskala innehållandes mycket vitt och svart samt svagt rosa och svagt blågrå nyanser. Favoriterna ser ni här ovan, älskar den tunna polotröjan i vitt!
 

Och så har vi Mulberry där jag föll för de boxiga jackorna i bikermodell samt de lösa skinnbyxorna, to die for!!
 
Bildkälla: Style.com

Instängd

Kategori: Allmänt

På väg in till jobbet för att va med på ett möte och sen ta med mig datorn för att jobba hemifrån. Vaknade nämligen upp i lördags morse med röda utslag i ansiktet samt på halsen/nacken. Igår när det även dök upp på ryggen besökte jag vårdcentralen för att kolla upp det. Tyvärr fick jag inget bra svar på vad det kan vara (kanske allergi, kanske stress..) utan fick med mig en kortisonsalva som jag ska smörja med morgon och kväll och tabletter med antihistamin som jag ska ta på morgonen. Hoppas det försvinner snart så jag kan leva normalt igen, känner mig instängd just nu...

Christopher Kane

Kategori: SS13

Christopher Kane's SS13 kollektion känns väldigt romantisk/kvinnlig då det är mycket rosetter, kläningar och kjolar samt att färgskalan går i pastell. Alltså inte riktigt min smak, men jag fann ändå tre looks som innehöll delar jag skulle kunna tänka mig. Vad sägs t.ex om den vita oversize skjortan, den mönstrade toppen eller den vita lite boxiga jackan, snyggt!
 
Bildkälla: Style.com

Antonio Berardi

Kategori: SS13

Tänkte försöka plocka ihop lite favoriter varje dag från visningarna för SS13 som fortfarande visas, just nu i London. Hos Antonio Berardi syntes mycket kavajer, transparenta tyger, kortare kostymbyxor och mönstrade ärm- och byxslut. Känns som det är en kollektion som går att kombinera med mycket annat då det är mycket basfärger såsom svart och vitt samtidigt som kontrastfärgerna i blått livar upp och gör det intressant!
 
Bildkälla: Style.com

Pennkjolen

Kategori: Inspiration

Använder inte kjol särskilt ofta men måste säga att jag känner mig enormt sugen på en pennkjol just nu! Tänker mig en variant i stil med den på bilden ovan. Ledorden är; inte alltför strikt, gärna i mörk navy eller svart och som passar till slappare överdelar typ stickade tröjor alt collegetröjor. Någon som har något tips?
 
Bildkälla: StockholmStreetstyle

Önskelista!

Kategori: Vill ha

Extrema vill-ha-begär för denna väska från 3.1 Phillip Lim i burgundy!!

Unikt

Kategori: SS13

Topshop Unique visade en del fina plagg och kombinationer för SS13! Gillar speciellt de cremevita jackorna med uppkavlade ärmar (vilket för övrigt är en sjukt snygg detalj), de silvriga byxorna och den mönstrade dressen.

Söndagssyssla

Kategori: Inköp

Burgundy är en av mina absoluta favoritfärger i höst och därför kunde jag inte motstå detta lack från Essie! Kommer användas flitigt framöver!

Härliga lördag

Kategori: Allmänt

Njuter av den underbara solen med en fika i Rosendals Trädgård!

Kärlek

Kategori: Inspiration


Förutom Diesel Black Gold så är jag totalt hänförd av 3.1 Phillip Lim!! Favoriterna är definitivt rutmönstret i kombination med skinn och slappa byxor! Men jag diggar även jeansblocken och leopardmönstret. Tänk om jag vann på lotto, då skulle jag frossa totalt i dessa godbitar!
 
Bildkälla: style.com

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Ankelboots: Acne
Jeans: Lindex
Topp: Velour
Kappa: COS

Enkelt men välgjort

Kategori: SS13

Nu rullar modeveckorna för fullt och från New York ser jag mycket fint för våren 2013! Blev helt till mig när jag såg Diesel Black Gold, så snyggt!! Skinntrenchcoaten, byxorna, skorna, skjortan, kjolarna, jag vill ha ALLT!
 
Bildkälla: style.com

Studded

Kategori: Vill ha

Sneakers är ett måste i en skosamling och med nitar blir de extra snygga! Måste nog prova dessa snarast! Skulle även behöva ett par lite rejälare boots i höst/vinter (som komplement till mina ankelboots från Acne) och dessa svarta med spännen och dragkedja känns som ett alternativ men inte helt hundra. Får nog leta vidare...
 
Bildkälla: zara.com
 

Glamour

Kategori: Inköp

Tänkte inta höstens glammiga mode med detta maffiga halsband från H&M trend!

Invigning

Kategori: Dagens outfit

Hoppade idag i mina nya Acne-boots, lovely!

Inspo

Kategori: Inspiration

Just nu är jag sugen på fransar, svarta ankelboots, vita kavajer, skinnväskor i portföljmodell och svarta slitna jeans.

Bildkälla: StockholmStreetstyle

A night to remember

Kategori: Jobb

Invigningsfesten igår va helt fantastisk! Först picknick med jazzband i tantolunden, därefter själva invigningsfesten i butiken och sist partybuss till Vaudeville för mer fest, en kväll att minnas helt enkelt!

Dagen D

Kategori: Dagens outfit

Ikväll blir det butiksinvigning av Uniforms for the Dedicated's alldeles första egna butik, men först alla förberedelserna!

Underbara hår

Kategori: Inspiration

UFTD

Kategori: Jobb

Är på väg mot jobbet nu, tog lite välbehövlig sovmorgon. Idag är planen att plocka upp, prismärka och hänga vår höstkollektion i vår egna butik som öppnar nu i dagarna! Men först ska jag köra bil i Stockholm för första gången, wish me luck!

Must have

Kategori: Inspiration

Fullkomligt älskar denna outfit! Kavajen är helt underbar!!

Det kallar jag inspo!

Kategori: Inspiration

Sitter på jobbet med massor att göra men vill ändå hinna med att dela med mig av dessa bilder som fullkomligt exploderar av inspiration! Måste. Ha. Mer. Mönster.

Bildkälla: JakandJil

Sisådär

Kategori: Dagens outfit

Dåligt foto, jag vet, men så bli det ibland. Nåja, idag har det varit fullt upp på jobbet, som det brukar va nu för tiden. Kul att ha mycket att göra men just nu är det rätt stressigt så därför försöker jag njuta av lite slapptid i soffan nu på kvällen. Har en hemsk huvudvärk också så lite lugn och ro är nog precis vad jag behöver!

To wish for

Kategori: Vill ha

Inte hel fel om man kunde dra på sig detta imorgon!
 
Polo: Diane von Furstenberg
Örhängen: H&M
Väska: Mulberry
Skor: Alexander Wang
Skinnbyxor: Vanessa Bruno Athé

Alma

Kategori: Inköp

Har verkligen inte hunnit fota mina skor som jag köpte på Acne så det får bli en bild från Acne's hemsida tillsvidare. Det är i alla fall dessa boots vid namn Alma som jag har i min ägo nu, älskar dem!