this concerns me

Mode, inspiration och trender.

New in - basplagg!

Kategori: Inköp

Varit lite brist på blogginlägg senaste veckan vilket berott på att jag haft väldigt mycket att göra på jobbet. Ska försöka blogga lite bättre i veckan men har massor kvar på jobbet innan semestern startar om 4 dagar. Ska bli otroligt skönt med ledighet! Har i alla fall haft en riktigt skön helg med träning, köpt det sista inför semestern (åker till till Cypern på fredag!), grillning i hagaparken och filmmys hemma i soffan. Blev inte bara inköp inför semestern (så som solkräm och strandplagg) utan även två ribbade bastoppar i svart och vitt från & other stories samt nagellack från Essie i färgen Madison Ave-hue samt överlacket Good-To-Go!

Fabulous!

Kategori: Allmänt

Bildkälla: style.com
 
Fullkomligt älskar denna bild från Saint Laurent resort SS14! Inspo på hög nivå!
 

Those shorts

Kategori: Inspiration

Ge mig de där shortsen!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Massor med jobb fyller min dag så köpte precis lite färska hallon att smaska på, behöver lite energi efter en natt med dålig sömn och en fullspäckad arbetsdag!

Har på mig ljusa slitna jeans (Zara), neongult linne (H&M Trend), vit jacka (H&M Trend) och converse.

Inspo

Kategori: Inspiration

Just nu inspireras jag utav dessa tre olika looks från Chalayan. Otroligt enkla men riktigt snygga och dessutom lätta att kopiera och hitta hos kedjorna, tummen upp!

Dagens

Kategori: Dagens outfit

Midsommarafton fick bli svartvit när det kommer till dagens outfit, topp från H&M Divided, byxor från Velour och skor från Steve Madden. Ha en härlig midsommar nu!

Påfyllning

Kategori: Inköp

Kände att det va dags för lite nytt till träningsgarderoben så klickade hem dessa 4 plagg för några dagar sedan! Tycker grått känns riktigt snyggt och fräscht på träningsplagg, speciellt med en färgglad träningsbehå till.

Nu tar jag midsommarledigt för att kunna ladda inför nästa vecka som kommer innebära rätt mycket jobb!

Cow

Kategori: Dagens outfit

Tröttheten verkar inte riktigt släppa taget om mig och idag va det segt att komma ur sängen när klockan ringde. Kanske inte va så konstigt i och för sig när klockan stod på 05.20! Men när det är en strålande vacker dag med sol och klarblå himmel kan man inte klaga. Inviger för övrigt min komönstrade topp från H&M Trend idag, tjusig va?!

Ha en härlig dag nu!

Autumn wanties

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Jag är ju egentligen ingen kjolperson men tack vare Alexander Wang känner jag nu att det kanske inte vore så dumt att lägga till kjol på listan inför höstens önskningar. Gärna en i skinn.

Tisdagens

Kategori: Dagens outfit

Tisdag och det är varmt och skönt i Sthlm, härligt! Så idag kör jag på vida mönstrade byxor från H&M Trend och grått ribbat linne från Velour. Gillar verkligen det enkla i linnet som blir så fint med dragkedjedetaljen!

Trött måndag

Kategori: Dagens outfit

Tröttheten har verkligen greppat tag i mig idag idag men trots detta så tvingade jag mig ur sängen i ottan för att träna vilket känns bra nu i efterhand! Nu blir det jobb resten av dagen och sen hem och ta det lugnt, kanske en film. Några tips?

Har på mig kappa från Carin Wester, skjorta från H&M, byxor från Velour och vita converse.

Lördagens

Kategori: Dagens outfit

Inte blivit något bloggande i helgen då familjen varit på besök, men kan bjuda på en bild från i lördags när vi åkte ut till Vaxholm. Det blev en riktigt härlig dag med strosande vid bryggorna, lunch vid hamnen och glass i solen!

På mig hade jag jeans från H&M Divided, linne från H&M Trend (nytt!), solglasögon H&M Divided (nya!) och vita converse.

Budgetsnyggt

Kategori: Inspiration

 
Collage skapde med bilder lånade från style.com (catwalkbilderna) och H&M
 
För er som inte kan vänta till i höst när H&M's designsamarbet med Isabel Marant släpps så kan ni redan nu hitta plagg som andas lite Isabel Marant vad gäller färgval och mönster. Bra för plånboken!
 

10 Crosby Derek Lam

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Går ju verkligen inte att sluta gå igenom resort kollektionerna för 2014 och nu ligger det riktigt många ute på style.com. Blir inte direkt förvånad över att jag inte kan sluta titta på kollektionen från 10 Crosby Derek Lam för hur fantastisk är den inte?! Älskar "mjukisbyxorna" som stylas med klackar till, vilket skapar en intressant mix. Jag är verkligen svag för kombinationen av att blanda slappt med uppklätt vilket i denna kollektion är gjort på ett helt utomordentligt sätt!! Och precis som hos Chloé finns det sjukt snygga kappor, se bara på denna i navy med skärp i midjan som verkligen bevisar att man kommer otroligt långt med enkla rena snitt så länge det är välgjort.

Eldigt rött

Kategori: Dagens outfit

Hur glad blir man inte av dessa klarröda vida byxor! Matchar med vita converse och grå topp från Topshop. Ska försöka få till en bättre bild under dagen!

Chloé

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Ännu en magnifik resort kollektion, förmodligen en av de bästa jag sett! De blå upprullade byxorna med vita smala ränder, de tvåfärgade ankelkorta byxorna och de vita shortsen är helt i min smak! Och kapporna ska vi inte tala om, jag fullkomligt älskar dem!! Måste även ge tummen upp för de otroligt snygga väskorna, något att spara till kanske?!

Isabel Marant for H&M

Kategori: Mode/trender

Bildkälla: H&M
 
Nu är det officiellt att det blir Isabel Marant som kommer stå för H&M's nästa designsamarbete och visst känns det passande och i tiden! Influenserna från Isabel Marant har synts flitigt hos kedjorna under en tid nu så detta samarbete tror jag kommer sälja riktigt bra! Vad tycker ni om samarbetet? Är ni Isabel Marant-frälsta?
 

Genious

Kategori: Inspiration

Bildkälla: style.com
 
Intressanta siluetter, spännande materialkombinationer, härlig färgpalett och snygga accessoarer. Helt enkelt genialiskt! Phillip Lim lämnar mig som vanligt med en känsla av jag vill klä mig precis sådär! Om det ändå inte vore så dyrt..

Underbar helg

Kategori: Dagens outfit

Har haft en fantastisk helg på Öland med massor av sol, grillning på stranden, häng med mina bästa vänner och såklart gårdagens vackra bröllop för min vän H! Bröllopet till ära bar jag denna byxdress från & other stories (som jag fullkomligt älskar!), klackar från Rizzo och lockat hår.

Men nu är jag helt slut så blir soffhäng resten av kvällen om jag ska orka med den kommande arbetsveckan. Ha en skön söndagskväll!

Uttråkad

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på en buss mot Öland där det vankas bröllop imorgon! Kan därför lite bloggtorka i helgen beroende på uppkoppling (kommer bo på en camping) men är hemma söndag eftermiddag igen så då kommer jag bjuda på ett litet bildregn från helgen. Ha en fantastisk fredag nu!

Höstens trender - material

Kategori: AW13

Collage skapade med bilder lånade från style.com
 
När det kommer till material/tyger till hösten så är det skinn i alla dess former som gäller, tänk er allt från skinnbyxor, skinnjackor, skinnkjolar, skinnstövlar, ja allt! Även päls kommer synas i olika former, främst som jackor men även som detaljer på t.ex klänningar. Mitt mål är att hitta en riktigt snygg pälsjacka med den rätta fluffiga känslan! När det kommer till färg lutar jag åt en ljust brun/nude nyans..

Höstens trender - plagg

Kategori: AW13

Collage skapade med bilder lånade från style.com
 
När det kommer till höstens plagg så finns det tre plagg jag som ni med all säkerhet kommer få se mig i och det är långa raka kappor som gärna får sluta nedanför knäna, stora stickade polotröjor samt kostymer i luftiga oversize modeller. Hösten är verkligen den bästa årstiden när det kommer till att klä sig!

Solig onsdag

Kategori: Dagens outfit

Precis kommit till jobbet efter ett morgonpass på gymmet och lite såhär ser jag ut idag: kappa - Carin Wester, topp - H&M trend. Ha en härlig onsdag allesammans!

Klick klick

Kategori: Inköp

Efter några dagars letande i butik efter denna topp i min storlek kan ni tänka er hur glad jag blev när den dök upp online igår!

Ready for the heat

Kategori: Inköp

Häromdagen bokade jag och P en resa till Cypern för en av våra semesterveckor i juli och jag kunde därför inte låta bli att klicka hem lite nytt till sommargarderoben. Bikini, solbrillor, flip-flops och solhatt känns som måsten att ta med till hettan, så nu är jag redo för semester!

Trender hösten 2013 - färger

Kategori: AW13

Tänkte att jag skulle skriva lite om höstens trender och första temat blir höstens färger. Som alltid är höstens färgskala mörkare än vårens vilket denna höst innebär mycket grått, navy, svart och vinrött. Dessutom innehåller höstens palett mycket vitt, nude och jordiga nyanser samt färgklickar av rött. Personligen kommer jag satsa på grått och alla nyanser från nude till brunt!
 
Collage skapade med bilder lånade från style.com

Gammal favorit

Kategori: Dagens outfit

Idag kör jag på ett par favvisar från H&M's designsamarbete med Marni, mönstrat och luftigt!

Sunny sunday

Kategori: Dagens outfit

Idag har stockholm bjudit på riktig sommarvärme och det togs tillvara på med brunch på Sjökrogen i Pampas Marina (åt lite för mycket) där vi satt alldeles vid vattnet. Sedan blev det en promenad längs Kungsholmen i solen, perfekt avslut på helgen! Hur har ni spenderat er söndag?

Dagens inspiration

Kategori: Inspiration